Kızılırmak bir genci daha yuttu

Kızılırmak bir genci daha yuttu

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'ne bağlı Akkoşan köyü Bucak Mevkii yakınlarından geçen Kızılırmak Nehri`ne serinlemek için giren genç boğuldu. Yaşamını yitiren gencin bir taraftan serinlerken, diğer taraftan soğuması için ırmağa bıraktığı kolayı almaya ça

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİSİ

Karakeçili İlçesi’nde yaşayan Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Abdülsamet Yüksel (17), amcası, babaannesi ve kuzeni ile Karabucak köyünün yakınından geçen Kızılırmak Nehri`nin kenarında piknik yapmaya gitti. Kuzeniyle birlikte suya giren Yüksel, bir süre sonra gözden kayboldu.  Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumu İl  Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler su yüzeyinde bot yardımıyla  Abdülsamet Yüksel`i aradı. Kurtarma ekiplerine destek amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Su Altı Kurtarma Ekibi olay yerine geldi.

ANKARA’DAN DALGIÇ GELDİ

Abdülsamet Yüksel`in cesedi, Ankara`dan gelen dalgıçlar tarafından bulundu. Cesedin bulunması üzerine gencin yakınlarının ağıtları göklere yükseldi. Ceset, olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine gönderildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama