KIZILIRMAK 3 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI

KIZILIRMAK 3 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI

Kırıkkale Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, SBS?de 3 Türkiye birincisi çıkarttı. Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS)?nda bu yıl da Türkiye ve il birincileri çıkardı. 8. Sınıf SBS puanına göre Zehra Araz, Berke Berat Bo

BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK
OYP puanına göre Enes Yalçın, 495,944 puanla Türkiye 95.`si ve Kırıkkale İl 1.`si, Zehra Araz 492,898 puanla Türkiye 543.`sü ve Kırıkkale 2.`si, Saliha Orhan 492,877 puanla Türkiye 552.`si ve Kırıkkale 3.`sü oldu. Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu, Kırıkkale?de orta öğretim yerleştirme puanına göre 1., 2., 3., 7., 8. ve 10.`luk dereceleri ile ilk 10?da 6 öğrencisi ile yer aldı. Bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı tebrik eden Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, başarılarının devamını göreceğini inandığını söyledi.
 
DİĞER ALANLARDA DA BAŞARILARIMIZ VAR
 Ertaş, ?Öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmesinde başta fedakâr velilerimize, okulumuzun idareci ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizin bu başarıları elde etmesi tesadüf değildir. Öğrencilerimizin planlı ve programlı çalışmaları, öğretmenlerimizin yoğun ilgi ve takipleri, okulumuzun sunduğu yeni fiziki ortamları ve imkânları neticesinde bu başarılar elde edilmiştir. Okulumuz sadece SBS?da derece elde etmekle kalmamış, sosyal ve sportif aktivitelerde de il dereceleri elde etmiştir. Bu eğitim öğretim yılında yapılan basketbol, futbol, satranç ve yüzme turnuvalarında da il birincilikleri elde etmiştir? dedi.
 
ÜCRETSİZ OKUMA İMKANI
SBS sınavında Türkiye sıralamasında dereceye giren öğrencileri kutlayan Özel Kızılırmak Okulu Kurumları Müdürü Ahmet Uyanık ise bu sene eğitim ve öğretime başlayacak olan Özel Kızılırmak Fen Lisesi Okulu hakkında şu müjdeli haberi verdi: ?Fen Lisesi olarak 480 ve üzerinde puan alan öğrenciler ve ilk 9 bini geçen öğrencilere ücretsiz okuma imkanı sağlanacaktır. Ayrıca ilk bine giren öğrencilere 250 TL, ilk 2 bine giren öğrencilere aylık 150 TL aylık burs verilecektir.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti