Kızılırmak iki genci yuttu

Kızılırmak iki genci yuttu

SUYA DÜŞEN KUZENİNİ KURTARMAK İSTEYEN GENÇ KENDİSİ DE KAYBOLDU

SUYA DÜŞEN KUZENİNİ KURTARMAK İSTEYEN GENÇ KENDİSİ DE KAYBOLDU

Kızılırmak iki genci yuttu !

Tüm uyarılara rağmen sıcaktan bunalanlar Kızılırmak´ta serinlemeye çalışıyorlar. Sıcakların arttığı şu günlerde boğulma haberleri de peş peşe geliyor. Geçtiğimiz ay bir kişinin boğularak yaşamını yitirmesinden sonra dünde yine iki kişi serinlemek için girdiği baraj gölünde kayboldu.

KUZENİNİ KURTARMAK İÇİN

Kırıkkale´nin Karakeçili ilçesinde, Kızılırmak´a düşen kuzenini kurtarmak için suya giren genç de kayboldu. Dalgıçlar suda iki kuzeni arıyor. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla Köprüköy yakınındaki Çeşnigir Köprüsü mevkiine pikniğe giden Cengiz Hataş (23), serinlemek amacıyla ayaklarını suya sokmak için Kızılırmak kıyısına indi.

EKİSİ DE DERİN SULARDA KAYBOLDU

Dengesini kaybederek ırmağa düşen Hataş´ı gören kuzeni 30 yaşındaki Ferdi Hataş, onu kurtarmak için suya girdi. Gençlerin bir süre sonra gözden kaybolması üzerine aileleri polise ve 112 Acil Servis ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Kırıkkale ve Ankara´dan dalgıç talebinde bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Ekibi, kaybolan kuzenler Cengiz ve Ferdi Hataş´ın cansız bedenlerine ulaştı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama