Kızılırmak 6 aylık evli, 22 yaşındaki genci yuttu

Kızılırmak 6 aylık evli, 22 yaşındaki genci yuttu

GEÇTİĞİMİZ HAFTA MEMLEKETİNE İZİNLİ GELEN GENCİN ARDINDAN YİNE BOĞULMA HABERİ

GEÇTİĞİMİZ HAFTA MEMLEKETİNE İZİNLİ GELEN GENCİN ARDINDAN YİNE BOĞULMA HABERİ

Kızılırmak 6 aylık evli, 22 yaşındaki genci yuttu

Karaahmetli Köyü yakınlarında bulunan Kapulukaya Baraj Gölüne serinlemek için giren 6 aylık evli 22 yaşındaki Murat Akbulut boğuldu. Baraj gölünde Ramazan Bayramı´nın ikinci günü Çanakkale Gelibolu´ya dağıtımı çıkan er Onur Özyürek de yaşamını yitirmişti.

SICAKTAN BUNALDI SERİNLEMEK İÇİN GİRDİ

Henüz 6 aylık evli olan Murat Akbulut, Hacılar Beldesi yakınlarında arkadaşlarıyla birlikte dün akşamüzeri piknik için gittiği Kapulukaya Barajı kenarında serinlemek için girdiği derin sularda boğularak yaşamını yitirdi. Baraj kenarında bulunanların bağrışlarına rağmen derin sularda kaybolan Murat Akbulut, sevk edilen Kırıkkale il AFAD ve Acil Durum ekipleri tarafından bulunarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZILIRMAK VE BARAJ GÖLÜ ÇOK TEHLİKELİ

Murat Akbulut´un cenazesi Yenimahalle Mezarlığında toprağa verildi. MKE Kırıkkalespor´un amatör futbolcusu olan ve Manisa 1´inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı´nda vatani görevinin acemilik dönemini tamamlayıp, dağıtım izni için memleketi Kırıkkale´nin Bahşılı İlçesi´ne gelen 21 yaşındaki Onur Özyürek de Ramazan Bayramı´nın ikinci günü serinlemek için girdiği Kapulukaya Baraj gölünde boğularak ölmüştü. Kırıkkaleli gençlerin serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri´nde ´Tehlikeli Girilemez´ uyarılarına rağmen akıntılı derin sular, bir hafta içinde ikinci kez can almış oldu.

Haber Merkezi



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama