Kızılay´dan ihtiyaç sahiplerine kavurma

Kızılay´dan ihtiyaç sahiplerine kavurma

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliği, ihtiyaç sahibi 134 aileyi bizzat evlerinde ziyaret ederek kuru gıda ve konserve yardımında bulundu.

JHTİYAÇ SAHİPLERİ BELİRLENDİ

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilcisi Barış Gümüşbaş, Bahşılı ve Kırıkkale´de yardımların halen devam ettiğini belirterek Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezinin belirlediği kriterlere uyan ihtiyaç sahiplerine 1 aylık kuru gıda ve konserve et yardımı yapıldığını söyledi. Bahşılı Kaymakamlığının da destek verdiği yardım programının koordinatörlüğünü yapan Ata Dönmez Mahallesi Muhtarı Yunus Uyar; ilçede dağıtılan konserve etlerin kapı kapı dolaşılarak teslim edildiğini, ilgili köyün ve mahalle muhtarlarının da yanlarında olarak ihtiyaç tespitlerinin yapılması ve yöre halkıyla diyalog halinde olunduğunu belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliğinin yapmış olduğu kuru gıda ve kavurma et yardımından oldukça memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Kızılay Derneği´nin yapmış olduğu gıda yardımı 1 aylık gibi ihtiyaçlarını karşıladığı bundan dolayı Kızılay Derneği´ne teşekkür ettiklerini söylediler. Kızılay Temsilcisi Barış Gümüşbaş 2016 Kurban Bağışları ile ilgili hayırseverlerden destek istedi. Vekaletlerle kesilen kurbanlardan gelen 288 kutu konserve kıyma ve kavurmanın Bahşılı´da dağıtıldığını vurgulayan Gümüşbaş Kızılay´a Kurban Bağışı ve vekaletin ? Kızılay´ın internet sayfası üzerinden ?Vekâleten Kurban? menülerini kullanarak elektronik işlemle, 168 Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla, Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no´lu Kızılay Posta Çeki hesabı ve ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden doğrudan yapılabileceğini söyledi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ