Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliği, zorlu iklim şartlarında ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek kuru gıda ve konserve et dağıtıyor.

1 AYLIK YARDIM YAPILDI

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliği, zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahibi aileleri bizzat evlerinde ziyaret ederek kuru gıda ve konserve yardımında bulunuyor. Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilcisi Barış Gümüşbaş, Bahşılı ve Kırıkkale?de yardımların halen devam ettiğini belirterek Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezinin belirlediği kriterlere uyan ihtiyaç sahiplerine 1 aylık kuru gıda ve konserve et yardımı yapıldığını söyledi.

VATANDAŞLARA YARDIM EDİYORUZ

Gümüşbaş  ?Temsilciliğimizin yaptığı çalışmalar sonucunda yöremizde ihtiyaç sahibi ailelere Türk Kızılay?ı Genel Merkezinin göndermiş olduğu içerisinde Pirinç, Nohut, Şeker, Makarna, Çorbalık Şehriye, Yağ, Bulgur, Un gibi temel gıdalardan oluşan 20?şer kg?lik kuru gıda ve kavurma etleri vatandaşlarımıza teslim ediyoruz? dedi.

 KIZILAY?A TEŞEKKÜR ETTİLER  

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliğinin yapmış olduğu kuru gıda ve Kavurma Et yardımından oldukça memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Ekonomik krizin yaşandığı şu günlerde Kızılay Derneği`nin yapmış olduğu gıda yardımı 1 aylık gibi ihtiyaçlarını karşıladığı bundan dolayı Kızılay Derneği`ne teşekkür ettiklerini söylediler.

KIŞIN İŞ BULMAKTA ZORLANIYORLAR

Kızılay Temsilcisi Barış Gümüşbaş; karlı ve soğuk kış mevsiminde geçici işlerde çalışan insanların iş bulmakta zorladıklarını, her evde sobanın yanmadığını ve evine ekmek götüremeyen ve ailesine mahçup olan anne-babaların yanlarında olmak zorunda olduklarını belirtti. Türk Kızılayı Genel Merkezimizin yardımlarına ek olarak Kırıkkale Şubenin ve hayırseverlerin duyarlılığına teşekkür eden Gümüşbaş; halen yardımların devam ettiğini bildirerek ihtiyaç sahiplerinin kendilerine sadece telefon etmelerinin yeterli olduğunu söyledi. 



Elife arısoy
26.07.2020 01:31:08
Gıda yardımı ıstıyorum ihtıyacım var kanser hastasıyım okuyanım yok neolur yardım edın açıl çalışanım yok 65 yasınsayım

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü