KIZILAY, HURDA ARAÇLARA İHALE AÇTI

KIZILAY, HURDA ARAÇLARA İHALE AÇTI

Türk Kızılayı, hurda ve ekonomik ömrünü tamamlamış araç, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü ise teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı.

70 ADET ARAÇ
Buna göre Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut`ta bulunan Afet Yönetimi Müdürlüğündeki hurda ve ekonomik ömrünü tamamlamış 70 adet aracı, açık artırma ile satacak. İhale 30 Ocak 2011 tarihinde saat 09.30 ile 18.00 arasında Afet Yönetimi Müdürlüğünde yapılacak. Katılımcılar, muhammen bedeli 5 bin lira ve (5 bin dahil) altında olan araçlar için 250 lira, 5 bin lira ile 15 bin lira (15 bin dahil) arası olan araçlar için 500 lira ve 15 bin lira üzerinde olan araçlar için bin lira teminat bedeli yatıracaklar. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Ankara`da Genel Müdürlükten, İstanbul`da İstanbul Müdürlüğünden temin edebilecekler. Bu arada, idari şartname ve araç listesi internet Web sitesi olan www.kizilay.org.tr./duyurular-ilanlar adresinden görülebilecek.

MKEK HURDA MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ İHALE
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan hurda malzemeyi satışa çıkardı. İhale kapalı zarfla teklif alınarak, 1-8-15 ve 22 Şubat 2011 tarihlerinde saat 14.00`te Ankara merkezde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara`da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul`da Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Ankara`da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilecek. Söz konusu ihale ile satışa çıkarılan hurda malzeme şöyle: ``Muhtelif iş makinesi ve muhtelif araç parçaları, kompresör, jeneratör, traktör ve traktör kepçe, karkas vasfında dış lastik, elektrik elektronik malzeme, muhtelif alüminyum ve alüminyum talaşı, diesel ve benzinli motor, muhtelif malzeme, yağlı tip trafo ve trafo parçaları, pik, paslanmaz, devre kesici, elektrik panosu, motorbisiklet-bisiklet, elektrik sayacı, manganlı demir çelik, tezgah, çelik talaşı, bakır ve pirinç radyatör, tank palet takozu, su motoru, pvc ve plastik, alüminyum döküm, sondaj borusu, kıymetli madeni malzemeler, profil lama, harç karma makinası, muhtelif yıkımı yapılacak kazan dairesi ve müştemilatı hurdaları``

 



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet