Kızılay bayramda da yoksulların yanında

Kızılay bayramda da yoksulların yanında

Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Kızılay?ın 2012 kurban bağışı kampanyasını başlattığını duyurdu. Kaplanhan, İhtiyaç sahiplerine ulaşacak olan kurbanların Kızılay güvencesi ile ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK

Kaplanhan yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ?Kurumumuz 2012 yılı Kurban bayramında, vatandaşlarımızın kurban vecibelerini yerine getirebilmesi için ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla bu sene de kurban kampanyası düzenlemesine karar verilmiştir. Bu yılda kurban etleri geçen senelerde ki gibi 800 gram, konserce yaptırılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

İSLAMİ KURALLAR VE HİJYEN

Kurban vekâletleri 675 TL, 380 USD ve 310 Euro olarak belirlenmiş olup, www.kizilay.org.tr bağış sayfamız, 2868 PTT posta çeki hesabı, bankalar ve 168 çağrı merkezlerinden yapılabilecektir. 168 çağrı merkezlerinden ve www.kizilay.org.tr adresinden kredi kartına 3 taksitle kurban vekâleti verilebilecektir. Kurban kesimlerinde İslami kurallar, hijyen ve şeffaflık ilkeleri doğrultusunda Et Balık Kurumu?nda gerçekleştirilecektir? 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü