Kızılay minikleri ağırladı

Kızılay minikleri ağırladı

DÜNYADA GIPTA EDİLEN KURULUŞLARIN BAŞINDA GELİYOR

DÜNYADA GIPTA EDİLEN KURULUŞLARIN BAŞINDA GELİYOR

Kızılay minikleri ağırladı

Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu, okulda düzenledikleri seminerle Kızılay haftasını kutladı.

KURUM HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Okulda düzenlenen programa öğretmenler ve 235 öğrencinin tamamı katıldı. 5 yaş gurubu öğrenci velileri Dr. Hakan Kılıç ve Yeter Kaplan´ın öncülüğünde, Kızılay görevlisi Asım Olgun tarafından öğrencilere Kızılay´ın kuruluş amacı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. İlkyardım konusunda örnekler verilerek minik öğrencilerin anlayacağı şekilde anlatıldı.

KIZILAY KÖTÜ GÜN DOSTU

Slayt film ve sunumlar ile bilgilendirilen öğrenciler ayrıca Gizemli Maceracı isimli eğitici bir de video izlediler. Kızılay yetkilisi ve öğretmenler tarafından minik öğrencilere broşürler dağıtıldı. Okul girişine kurulan minik Kızılay çadırına girerek eğlenen öğrenciler hem Kızılay´ın amaçlarını öğrendi, hem de neler yaptığı konusunda bilgilendirildi.

İNSANLIK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Okul Müdürü Şengül Doğan ve Müdür yardımcısı Fatma Aslan da öğretmenlerle beraber öğrencilerle tek tek ilgilenerek yardımcı olup Kızılay´ın yardımlaşma için, Dünya barışı için, İnsanlık için Depremlerde, Savaşlarda, doğal olaylarda insanların yardımına koşmanın ne kadar önemli olduğunu anlattılar.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti