Kızılay bir aileyi daha sevindirdi

Kızılay bir aileyi daha sevindirdi

İHTİYAÇ SAHİBİNE YARDIM YAPILDI

Kızılay bir aileyi daha sevindirdi

Yaptığı hizmetlerle Türkiye´nin ve Kırıkkale´nin kalbine taht kuran Türk Kızılay´ı, bir aileyi daha sevindirdi.

YARDIM YAPILDI

Kırıkkale´nin Barbaros Hayrettin Caddesi Abacı Apartmanında yaşayan aileye, Kırıkkale Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altundağ ve Kızılay çalışanı tarafından tekerlekli sandalye, gıda paketi ve kavrulmuş et götürdü.  Kızılay´ın ilgisini gören aile gözyaşına hâkim olamadı.

MÜRACAAT EDİLDİ

Sungur ailesinin Kızılay´a tekerlekli sandalye müracaatında bulunduğunu açıklayan Kırıkkale Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, ?Ailenin bu talepleri incelemeye alındı. Kızılay Genel Merkezi, tarafında inceleme uygun görüldü. Ardından sandalye gönderildi ve bizde yönetimimizle birlikte aileye teslim ediyoruz.?dedi.

ALLAH RAZI OLSUN

Eşi Kemal Sungur´un dışarıdan emekli olduğunu ve alzheimer olduktan sonra kime çektiği bilmediği kredi yüzünden perişan duruma düştüklerini açıklayan Nafize Sungur, ?Geçimimizi ara işinde çalışan kızım sağlıyor. Durumumuz çok iyi değil. Eşim yürüyemiyor ve evden çıkamıyor. Bunun üzerine Kızılay´dan yardım istedim. Sağ olsunlar talebimi uygun görüp, yardım gönderdiler.?diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü