Kızılay, 600 çocuğu sevindirdi

Kızılay, 600 çocuğu sevindirdi

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYSİ VE AYAKKABILARI TESLİM EDİLDİ

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYSİ VE AYAKKABILARI TESLİM EDİLDİ

Kızılay, 600 çocuğu sevindirdi

Türk Kızılay´ı yurt genelinde şubeleri vasıtasıyla bulundukları illerde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve gıda yardımları sürüyor. Kırıkkale Şubesi tarafından da 6 okulda 600 öğrenciye giysi yardımında bulunuldu.

HER TÜRLÜ YARDIMA KOŞUYOR

Türk Kızılay´ı ihtiyaç sahiplerini sevindirmeyi sürdürüyor, Doğal afet ve felaketlerde yurtiçi ve yurtdışında gösterdiği üstün gayret ve başarılarıyla tanınan Türk Kızılay´ı aynı zamanda normal günlerde de ihtiyaç sahibi, yoksul aileler ve yardıma muhtaç çocukları giysi, kırtasiye, gıda ve benzeri yardımlarıyla da dikkat çekiyor.

600 İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUK SEVİNDİRİLDİ

Kampanya çerçevesinde Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafından Namık Kemal Ortaokulu ve İlkokulu dâhil altı okulda belirlenen ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye giysi ve ayakkabı verildi. Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan ve yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ünker´in katıldığı programda öğrencilere eşyaları teslim edildi. Şube Başkanı Kaplanhan, Kızılay olarak bu tür yardımların hazırlanan bir program dâhilinde devam ettiğini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü