Kızık güven tazeledi

Kızık güven tazeledi

CHP MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Kızık güven tazeledi

CHP Merkez İlçe Kongresi hafta sonunda Berkay Düğün Salonunda yapıldı. Yoğun katılımın olduğu kongrede Yücel Kızık güven tazeleyerek yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

CUMHURİYET ATATÜRK´ÜN MİRASI

Kongrenin açılış konuşmasını yapan il başkanı Av. Ahmet Önal bir aydır süren delege seçimlerinden sonra merkez ilçe ve diğer ilçelerde kongre sürecinin başladığını söyledi. CHP´nin amblemi olan altı okun her birinin temsil ettiği anlamlara uygun demokratik bir delege seçiminden sonra merkez ilçe kongresinin de ayrı duyarlılık içinde geçmesinin diğer siyasi partilere örnek olduğunu söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

CHP Kırıkkale Merkez ilçe kongresi saygı duruşu ve istiklal marşının hep bir ağızdan okunması ile başladı. İki adayın yarıştığı kongrenin divan başkanlığını Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer yaptı. Her iki adayında birer konuşma yaptığı kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

YÜCEL KIZIK GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Yücel Kızık´a 126 oy çıkarken, diğer aday Arap Nazım Canbolat´a 70 oy çıktı. Böylelikle Yücel Kızık tekrar merkez ilçe başkanlığı görevine seçildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız