Kızık ailesinin mutlu günü

Kızık ailesinin mutlu günü

NİKÂH ŞAHİTLERİ SİYASETÇİLER OLDU

Kızık ailesinin mutlu günü

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık´ın biricik kızı Selin Ankaralı Cengiz Nayman´ın oğlu Oğuz ile dünya evine girdi. Ankara Konağı Düğün salondaki düğüne Ankara ve Kırıkkale´den çok sayıda davetli katıldı.

KIZIK VE NAYMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık´ın kızı Selin ile Ankaralı Güleser-Cengiz Nayman´ın oğlu Oğuz Ankara´da yapılan muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Ankara Konağı Düğün Salonundaki düğünde Nazlı-Yücel Kızık ile Güleser-Cengiz Nayman çiftinin yakınları ve gelin damadın yakınları mutluluklarına ortak olmak için salonu doldurdu. Muhteşem düğün merasimine ayrıca CHP Genel Başkan yardımcıları başta olmak üzere CHP´li parti kurmayları ve milletvekilleriyle il ve ilçe başkanları da katıldı.

NİKÂH ŞAHİTLERİ SİYASETÇİLER OLDU

Gelinin babası siyasetçi olunca nikâh şahitleri de siyasetçi oldu. CHP Genel Başkan yardımcıları Tekin Bingöl, Grup Başkanvekili Levent Gök ile Ankara Milletvekili Nihat Yeşil gelinin nikâh şahitliğini yaptılar. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün merasimine çok sayıda siyasetçi katıldı. Kırıkkale´den İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile bazı partililerde düğüne katılarak ilçe başkanı Yücel Kızık´ın mutlu gününe ortak oldular. Davetliler arasında bol bol siyasetin konuşulduğu düğün geç saatlere kadar sürdü. Düğünde ailelerin yakınları ile gelin damadın arkadaşları doyasıya eğlendiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım