Kız öğrenciler pansiyona kavuştu

Kız öğrenciler pansiyona kavuştu

Kırıkkale`de Sağlık Meslek Lisesine ait kız öğrenci pansiyonu hizmete girdi. 41 öğrenci kapasiteli pansiyonda öğrencilerin memnun olduğu gözlendi.

41 KIZ ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Kırıkkale merkez Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`ne ait 41 kız öğrenci kapasiteli pansiyonun hizmete girmesiyle büyük mutluluk duyan öğrenciler, pansiyonlarında ilk yemek ve kahvaltılarını yaparak ilk gecelerini de huzur ve sevinç içinde geçirdiler.

Kırıkkale`deki merkez ve ilçe okulları arasında sadece merkezdeki okula ait bir kız pansiyonunun olması velileri de çok sevindirdi. Okul idaresinin eğitim öğretimin başladığı günden itibaren çalışmalarını hızlandırdığı pansiyonun hizmete girmesi ise bu güne nasip oldu.

4 VE 6 KİŞİLİK ODALAR

SBS sınavı puanı esasına göre Kırıkkale ve diğer illerden öncelik kendi okul öğrencileri olmak koşulu ile öğrenci alan kız öğrenci pansiyonunda, 1 televizyon odası, 1 etüt salonu, 24 saat güvenli internet imkânı, revir, belletmen odası ve öğrenciler yararına düzenlenmiş olan diğer sosyal alanlar yer alıyor. 4 ve 6 kişilik odalarda ranza usulü kalan öğrenciler, pansiyonu çok sevdiklerini ve kendilerini evlerinde gibi hissettikleri belirtiler. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan okul Müdürü Murat Özsoy, hizmete giren pansiyon sayesinde diğer illerden gelerek yer bulamayan öğrencilerin çok önemli sorunlarının bu sayede giderildiğini söyledi.

NEZİH VE TEMİZ ORTAM

Okul binasının ikinci katında 41 öğrenci kapasiteli kız pansiyonumuz açılarak hizmete girdiğini belirten Özsoy, "Görevlendirdiğimiz sorumlu Müdür Yardımcımız Ebru Karacabey ve görevli belletmenler kontrolünde öğrencilerimiz, nezih ve temiz ortamda barınma ihtiyaçları giderilecektir. 7 yatakhaneden oluşan pansiyonumuza kontenjan durumuna göre diğer okullardan da öğrenci alabilmekteyiz`` dedi.

GÜVEN İÇİNDE KALACAKLAR

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi olarak Acil Tıp Teknisyenliği, Anestezi, Laboratuvar, Hemşirelik, Radyoloji ve Diş Protez bölümlerinden oluşan 580 öğrenci, 1 müdür, 4 müdür yardımcısı ve 60 öğretmenle eğitim kalitesinin gün geçtikçe yükseldiğini kaydeden okul müdürü Özsoy, Pansiyonumuzun hizmete girmesiyle öğrencilerimiz bundan böyle sıcacık yuvalarında güven içinde kalacaklardır. Buradaki düzenleri aynı zamanda başarılarının artmasını da sağlayacaktır. Bizlere gerekli destekleri sağlayan başta Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ile diğer yetkililerin özel destekleri sayesinde bu mutlu günümüze öğrencilerimizle birlikte kavuşmuş olduk.`` şeklinde konuştu. Öğrenciler de başka yerlerde büyük zahmetler çektiklerini ama şimdi kendi pansiyonlarında kalmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti