Kıytırık sözünün hesabını halk soracak

Kıytırık sözünün hesabını halk soracak

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Beşir Atalay'ın internette gezen ses kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, Kırıkkale'ye kıytırık diyenlerden halkın hesap sorması gerektiğini söyledi.

HOŞ OLMAYAN İFADELER
MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Beşir Atalay’ın internette gezen ses kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Talihsiz bir açıklama olarak değerlendiren Göçer, Kırıkkale’nin bu açıklamaya hesap vermesi gerektiğini kaydetti. Göçer konuşmasının devamında, “Dün gece sosyal medyaya yüklenen yeni ses kaydında iddia edildiği gibi doğruysa Kırıkkale milletvekilimiz ve başbakan yardımcısı sayın Beşir Atalay ilimiz hakkında, güzel Kırıkkale’miz hakkında hiç de hoş olmayan bir ifade kullanarak “KIYTIRIK” kelimesi kullanmıştır. Beşir Bey bu iafadesiyle güzel ilimiz Kırıkkale’mize hakaret etmiştir.”

EN ÇOK ŞEHİT VEREN İL
“Sayın Beşir bey senin kıytırık dediğin, beğenmediğin bu il ülkemizin savunma sanayisinin bel kemiğidir. Ülkemizin silah ve mühimmat deposudur. Senin kıytırık dediğin bu il, Geçen yıl tahakkuk edilen vergi gelirlerinde % 44.9 ile Türkiye’de ikinci olmuştur. Senin beğenmediğin Kırıkkale, bu vatan için en çok şehitler veren bir ildir. Senin beğenmediğin Kırıkkale sana on yıldır sahip çıkmış değer vermiş seni vekil seçmiş meclise göndermiş. Ama sen ne yaptın sana verilen onca değerlere ve desteğe rağmen Kırıkkale ye ve Kırıkkalelilere ekmeksizlik yaptın nankörlük yaptın bu ifadenle”

DEĞERSİZ BASİT SOYSUZ ANLAMI TAŞIYOR
Az önce “KIYTIRIK “kelimesinin sözlük anlamına baktım “ değersiz, basit soysuz sopsuz” gibi anlamları olduğunu öğrendim. Sayın Beşir bey bu ifadenizle tüm Kırıkklalelilere hatta size oy veren AKP‘li hemşerilerimize bile hakaret ettiğinizin ve tüm Kırıkkale’den özür dilemeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Sayın vekilimiz sözlerinin devamında “Van da olsa Diyarbakır da olsa her yere giderim ama Kırıkkale ye o kıytırık ile gitmem” diyor. Zaten senin nerelere, kimlere, neylere sempatinin olduğunu desteğinin olduğunu biz çok iyi biliyoruz her zaman da söylüyoruz. Elbette gidersin oralara, oralarda BDP li dostların, KCK’lı arkadaşların PKK’lı sevdiklerin var.şu BDP’li doslarına, PKK lı hainlere gösterdiğin özeni,sevgiyi,ilgiyi ve desteği, bir başbakan yardımcısı olarak ,canım güzel Kırıkklale’mize gösterseydin Kırıkkale saray olurdu saray” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız