Kitaplar hayat olsun

Kitaplar hayat olsun

Kırıkkale Evliye Çelebi İlköğretim Okulu?nda öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla ?Kitaplar Hayat Olsun? projesi başlatıldı. Proje kapsamında öğrenciler istedikleri kitabı ücretsiz bir şekilde okuyabilecek.

 

KİTAPLAR GELECEĞİN NESİLLERİNE HEDİYE EDİLDİ

Projenin öğrenciler ile kitaplar arasında iyi bir bağ kurmak olduğunu söyleyen Kırıkkale Evliye Çelebi İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Meydaneri, proje kapsamında öğrencilerin, birlikte okuma alışkanlığı kazandırmak ve test, soru bankalarıyla yaşama hazırlanmaları için böyle bir proje hayata geçirdiklerini söyledi. Meydaneri, ?Kampanyayla okulumuz öğrencilerine yeni ve olumlu davranışlar kazandırmayı hedefleniyoruz?

 

PROJE ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK YARARLI

?Proje kapsamında; boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmeleri, okuma alışkanlığı edinmeleri, kültür bakımından ufuklarını geliştirmelerini sağlamak üzere okulumuz kütüphanesinin kitap yönünden zenginleştirilmesini sağlamak ve okunan kitap sayısı ile kitap okuyan sayısının arttırılması hedefleniyor. Biz öğrencilerimizin, kanunlara saygılı, vatan ve milletini seven, milli, ahlaki ve insani değerlerle donatılmış bireyler olmasını istiyoruz? diye konuştu.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti