Kitap okuyanlar ödüllendirildi

Kitap okuyanlar ödüllendirildi

Balışeyh ilçesinde 1-12. sınıflar arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Kaymakam Yusuf Yıldırım tarafından ödüllendirildi.

HEDİYELER VERİLDİ
Balışeyh ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılı 1. dönemde ilçe genelinde bulunan ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda kitap okuma yarışması düzenlendi. Kaymakam Yıldırım, yarışmada en çok kitap okuyarak dereceye giren 20 öğrenciye ayakkabı ve eşofman hediye etti. Öte yandan Kırıkkale genelinde düzenlenmiş olan satranç turnuvasında dereceye giren 3 öğrenciye de ayakkabı ve eşofman hediye edildi.Kaymakam Yıldırım, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının daha çok artırıldığını söyledi.

EĞİTİME KATKI
Eğitim konusunda her türlü desteğin öğrencilere yapıldığını ve buna devam edileceğini dile getiren Kaymakam Yıldırım şunları söyledi:
“Okullarımızdaki öğrencilerin derslerinin yanı sıra düzenlenen çeşitli sosyal etkinliklerle başarılarını artırmaya çalışıyoruz. Düzenlenen bu tür yarışmalar da bu başarılara destek sağlıyor. Birinci yarıyılda düzenlediğimiz bu etkinlikler ikinci yarıyılda da devam edecektir.”İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Özkan da, düzenlenen kitap okuma yarışması sayesinde hedeflenen amaca ulaşıldığını bu sayede öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının kazandırılmış olduğunu söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ