KİTAP KURDU ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN SAYGILI’DAN ALDI

KİTAP KURDU ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN SAYGILI’DAN ALDI

TÜGVA tarafından Türkiye genelinde 50 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen “Kitap Kurdu Yarışması”nda dereceye giren Kırıkkaleli öğrenci Mizra İnceköseye ödülünü Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan aldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Türkiye geneli gençler arası kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için düzenlediği “Kitap Kurdu Yarışması”nda Kırıkkale il 1.si, Türkiye 5.si Mizra İnceköseye ödülünü Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan aldı. TÜGVA Kırıkkale İl Temsilcisi Çağrı Parlak ve dereceye giren Mizra İnceköse, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ödüllerini almak için makamında ziyaret ettiler. TÜGVA İl Temsilcisi Çağrı Parlak yarışmayla ilgili olarak, Türkiye geneli öğrencileri için düzenledikleri “Kitap Kurdu Yarışma”sına Türkiye’nin dört bir tarafından binlerce öğrencinin katıldığını, Kırıkkale’den bir öğrencinin yarışmada dereceye girmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Saygılı’nın TÜGVA’ya verdiği destekten dolayı teşekkür eden TÜGVA İl Temsilcisi Çağrı Parlak “Her türlü projemizde sayın başkanımızı yanımızda görmekten dolayı mutlu oluyoruz. Bizleri kırmayıp desteklerini esirgemeyen, kitap dostu Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Okuma alışkanlığının öneminden bahis eden Başkan Saygılı’da “Kendi kişisel gelişimimiz ve toplumumuzun gelişimi için günümüzün belirli bir saatini okumaya ayırmalıyız. Bu yarışmanın da gençlerimizin kitap okumaya teşvik etmesi ve örnek olması açısından önemsiyorum” dedi. Türkiye 5.si, Kırıkkale İl 1.si olan Mizra İnceköseye, Saygılı ödülünün yanı sıra kendi kütüphanesinden birde kitap hediye etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ