Kitap oku, cehaleti yen!

Kitap oku, cehaleti yen!

KİTAP OKUMAYAN TEK BİR KİŞİ BİLE KALMAZ

Kitap oku, cehaleti yen!

Kırıkkale Büro Memur-Sen Adliye Temsilciliği Fatih Genç tarafından Kırıkkale adliye personeli arasında Kitap okuma alışkanlığı edinmek, Yeni bilgiler öğrenmek, tarihimizi, bugünü ve yarınımızı daha iyi değerlendirmek adına, ?KİTABINI AL GEL? kampanyası başlattı.

GÜNDE 10 DAKİKA KİTAP OKU

Büro Memur-Sen tarafından Kırıkkale Adliyesinde ?Kitabını al gel? kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanyada Her Gün 10 Dakika Oku sloganı ile Kırıkkale Büro Memur-Sen Adliye Temsilciliği tarafından Kırıkkale Adliye Personelleri arasında, Kitap okuma alışkanlığı edinmek, Yeni bilgiler öğrenmek, Kültürel biri arttırmak, Bakış açımızı ve bilgi dağarcığını geliştirmek için, Tarihi, bugünü ve yarınımızı daha iyi değerlendirmek adına, ?Kitabını Al Gel? örnek bir kampanya başlattıklarını açıklayan. Büro Memur-Sen Adliye Temsilciliği Fatih Genç, ?Bu kampanya ile her gün en az 10 dakikamızı kitap okumaya ayırarak, 20 gün içerisinde bir kitap okuyoruz. Kampanyaya katılan arkadaşlarımızın kitaplarıyla değişim yaparak okuduğumuz kitap sayısını arttırıyor ve böylelikle sürekli olarak kitap okumayı amaçlıyoruz. Kitap okuma alışkanlığı edinmek isteyen arkadaşlarımız henüz 2. kitaplarımızı okumuş olmasına rağmen bizlere olumlu dönüşüm yapmaktadır. Daha önceden hiç kitap okumadığını söyleyen ve artık kitap okumayı artık bırakmayacağını söylediği gibi kitabını eşinin veya çocuğunun da okuduğunu söyleyen birçok arkadaşımız olmuştur? dedi.

KİTAP OKUMAYAN TEK BİR KİŞİ BİLE KALMAZ

Genç yaptığı açıklamada, ?Kitap okuma kampanyamızı duyan ve bu kampanyayı desteklediğini söyleyerek bizi tebrik eden ve destek veren kardeş sendikalarımızdan Eğitim Birsen 2 No´lu Şube Başkanımız Murat Şahin de kitap okuma kampanyasında bulunan arkadaşlarımıza KELEBEĞİN RÜYASI isimli kitapları hediye etmiştir. Diğer kurumlardan da bu kampanyaya çok büyük destek olduğunu gördük ve yakın zamanda da diğer kurumlarda HER GÜN 10 DAKİKA oku sloganı ile kitap okuma kampanyalarımız başlayacaktır. Umuyoruz ki bu kampanya her kuruma örnek olur ve güzel Kırıkkale´mizde kitap okumayan tek bir kişi bile kalmaz? ifadelerini kulandı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı