Kişisel hesabım yok

Kişisel hesabım yok

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Sahir Koçak dün Kırıkkale'ye geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl ve ilçe yöneticilerinin karşıladığı Koçak, il binasına gelerek burada İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Koçak partililerle

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI KOÇAK CHP’Yİ ZİYARET ETTİ. YÖNETİCİLERİN KARŞILADIĞI KOÇAK PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ.

Kişisel hesabım yok

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Sahir Koçak dün Kırıkkale’ye geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl ve ilçe yöneticilerinin karşıladığı Koçak, il binasına gelerek burada İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Koçak partililerle sohbetinde ise “Kişisel hiçbir hesabım yok” dedi.

PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

Parti toplanma salonunda yanında il başkanı Ahmet Önel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bazı açıklamalarda bulunan Koçak ziyaretinin özel bir amacının olmadığını belirterek Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumun hiçte iç açıcı olmadığını söyledi. Kırıkkale’nin kendi Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları ile kalmış olduğunu belirten Sahir Koçak Kırıkkale’nin Ankara’da da temsil noktasında talihsiz bir il olduğunu bildirdi. Bu zamana kadar Kırıkkale’den çıkan hiçbir milletvekilinin Mecliste Kırıkkale’nin sorunlarını dile getirmediğine dikkat çeken Koçak bu seçimlerin bir fırsat olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu dönem milletvekili çıkarması gerektiğini belirtti. Bunun için kendi üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirten Koçak “Kişisel hiçbir hesabım yok, benim amacım CHP’nin Kırıkkale’de başarılı olmasıdır. Üzerime düşeni yapacağım” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız