Kişisel bilgilerinizi kesinlikle paylaşmayın

Kişisel bilgilerinizi kesinlikle paylaşmayın

TEKNOLOJİ KULLANIMI DERSİ

Kişisel bilgilerinizi kesinlikle paylaşmayın

KÜ öğrencileri, ortaokul öğrencilerine iletişim bilgilerini geliştirmek amacıyla eğitim verdi. Bilgilendirme toplantısında sosyal medyadan kişisel bilgilerin paylaşımının sakıncaları anlatıldı.

DERS VERDİLER

Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencileri "Küçük Adımlar Büyük Hayaller Projesi" kapsamında Namık Kemal Ortaokulu etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memuru Levent Çakır, öğrencilere ?Güvenli internet ve internet bağımlılığı´ konusunda bilgi verdi.

RİSK OLABİLİR

Çakır, bilgiye ve haberlere ulaşmada önemli olduğunu ve dijital dünyadaki verilerin silinmediğini belirterek, sosyal medya da bir şeyin paylaşılmadan önce iyi düşünmeleri gerektiğini söyledi. Çakır, ?Sosyal medyadan kişisel bilgilerimizi paylaşmamalıyız. Tanımadığımız kişilerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul etmemeli, yer ve konum paylaşımları da riskli olabilir. İnternetin zararlarından korunmak için mutlaka güvenli internet kullanılması ve internette bilgiye ulaşmada ve ödevler dışında fazla zaman geçirmemeliyiz." dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu