Kısa Sürede Uzun Mesafe Katettiniz

Kısa Sürede Uzun Mesafe Katettiniz

Gazetemizin kuruluşunun 7?nci yıldönümü dolayısıyla mesaimizin büyük bölümünü kutlama etkinliğine ayırdık. Muhabir ve tüm yazarlarımız dün haber merkezimizde bir araya geldi. Haberin mutfağında haber ve habercilik üzerine yaptığımız mütevazı toplantıda ha

HABER VE HABERCİLİK KUTSALDIR
Gazetemizin kuruluşunun 7?nci yıldönümü dolayısıyla dür haber merkezimizde küçük çaplı bir etkinlik düzenlendi. Yönetim kadrosu muhabir ve yazarlarımızın da katıldığı etkinlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gazetecilik, haber ve haberciliğin öneminin üzerinde durulduğu toplantıda 7 yılın birde muhasebesi yapıldı. Bu arada kutlama ziyaretleri de dünden itibaren başladı. İlimiz bürokrasisi ve okurlarımızdan çok sayıda kutlama mesajı gelirken bizzat günümüzü kutlamak üzere ziyarette bulunuldu.

KUTLAMA MESAJLARI GELMEYE BAŞLADI
İlk kutlama mesajı ilimiz valisi Hakan Yusuf Güner?den geldi. Emniyet Müdürümüz ve diğer bürokratlarda gönderdikleri mesajlarla günümüzü kutladı. İlk ziyareti ise Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar ve AK Parti Merkez ilçe Yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Acar ve yönetim kurulu üyeleri gazetemiz hakkındaki düşüncelerini aktardı. Gerek mesaj gönderen gerekse bizzat gazetemiz haber merkezini ziyaret eden okurlarımızın ortak görüşü ?İyi yoldasınız, bu yolda yürümeye devam edin, 7 yılda uzun mesafe katettiniz? tavsiyeleri gerek idari gerekse muhabir ve yazar kadromuza büyük moral oldu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ