Kısa vadede en önemli sorunumuz trafik!

Kısa vadede en önemli sorunumuz trafik!

GAZETECİNİN ZAMAN HESABI OLMAZ

Kısa vadede en önemli sorunumuz trafik!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale´nin kısa vadede en önemli sorunun trafik olduğunu söyledi. Saygılı, ?Sorunun çözümü için ilk etapta 750 araçlık bir açık otopark? dedi.

GAZETECİNİN ZAMAN HESABI OLMAZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale´deki gazete çalışanlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı öncelikle gazetecilerin gününün kutlayarak Belediye başkanları, yöneticiler ve bürokratların gazetecilerle bir bütün olduğunu söyledi. Saygılı bu nedenle gazetecilerin zaman konusunda sınırlı olmadıklarını belirterek idarecilerinde aynı durumda olduğunu ifade etti.

KIRIKKALE´NİN SORUNU TRAFİK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale´nin durumu ve çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu. Saygılı Kırıkkale´nin kısa vadede en önemli sorunun trafik olduğunu belirterek sorunun giderilmesi noktasında Kaletepe çevresindeki alanda 750 araçlık bir açık hava otoparkı yapacaklarını ve bu konuda çalışmaların başladığını söyledi. Bu arada karla mücadele konusunda da Kırıkkale´nin son 30 yılın en ağır kışını yaşadığını bunun için bu zamana kadar kullandıkları tuz miktarının geçtiğimiz yıllara oranla en az 10 kat arttığını belirtti. Saygılı sohbet sonunda tüm gazetecileri bir kez daha kutlayarak hediye takdim etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ