Kırtaş AVM hizmette

Kırtaş AVM hizmette

Kırıkkale’de ev ürünleri sektöründe hizmet veren AVM marketler zincirine bir yenisi daha eklendi.

Tamamen yerli ve milli öz sermayesi ile kurulan KIRTAŞ AVM, düzenlenen muhteşem törenle Kırıkkalelilerin hizmetine açıldı. Açılıştan sonra birçok ürün indirimli olarak vatandaşlara sunuldu

 

KALİTELİ MARKA UCUZ FİYAT

‘Kaliteli Marka ve Ucuzluğun Adresi’ sloganı ile Kırıkkale’nin en hızlı gelişen mahallesi Etiler Dörtyol Işıklar Kavşağında hizmete açılan Kırtaş AVM, ilk günden mahalle halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Kırıkkale’de kaliteli ve marka ürünleriyle  farkındalığını ortaya koyacak olan Kırtaş AVM’de piyasaya göre daha ucuz fiyatlarla farklı bir anlayış sergilenen mağzanın açılışı öncesinde. Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

 

MAĞAZA DUALARLA AÇILDI

Katılımcılar tarafından yapılan duaların ardından mağazanın açılış kurdelesini CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, Kırtaş AVM Yönetim Kurulu Başkanı emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Dursun Kuzucu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu,ve davetliler birlikte kesti.

 

VATANDAŞLAR MAĞAZAYA AKIN ETTİ

Açılışın hemen sonra mağazaya akın eden vatandaşlar açılışa özel ucuz ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.Ürünler kaliteli fiyatlarda ucuz olunca vatandaşlar indirimli ürünlerden alabilmek için tüm reyonları doldurdular, Yüzlerce ürün çeşidinin bulunduğu mağazada vatandaşlar istedikleri her ürünü bulmanın keyfini yaşadılar, Piyasaya göre her ürünün fiyatını kıyaslayan vatandaşlar ürünlerdeki indirmelerin devam etmesini istediler

 

UCUZLUĞUN ADRESİ OLACAĞIZ

Vatandaşlara günlük yaşamlarında lazım olan tüm ürünleri daha kaliteli ve daha ucuza sunmak ve kaliteli hizmet etmek için sektörde yer aldıklarını dile getiren İşletme Sahibi İsmail Dursun Kuzucu, “Biz Kırıkkale’de ‘Kaliteli Marka ve Ucuzluğun Adresi’ sloganı ile hareket ederek, bu prensipten asla taviz vermeyeceğiz. Güler yüzlü personellerimiz ile daima müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız. Kırıkkale’ye hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

ELDİVENDEN MERDİVENE HER ŞEY  

Züccaciye çeşikleri, plastik, tekstil çeşitleri, hırdavat ve kozmetik çeşitleri, bujiteri, temizlik malzemeleri ve oyuncak çeşikleri, kırtasiye, hediyelik eşya ve elektronik eşya reyonlarının bulunduğu Kırtaş AVM’de yüzlerce çeşit ürün Kırıkkalelilerin beğenisine sunuluyor.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı