Kırşehirlilerden Yarar´a tam destek

Kırşehirlilerden Yarar´a tam destek

?KIRIKKALE´YE SERDAR YARAR?´

Kırşehirlilerden Yarar´a tam destek

Kırıkkale´de yaşayan Kırşehirliler, seçim çalışmalarına son sürat devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´a büyük bir kalabalıkla destek ziyaretinde bulundular.

DESTEĞİMİZ HER AN ONUNLA

Serdar Yarar´ın Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Kırşehirliler adına konuşan, 27. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Dr. Ömer Dedebali, 24 Haziran´da gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Yarar´ın desteğini her an yanlarında hissettiklerini ve gördüklerini ifade ederek, ?Genel seçimlerde yanımızdan bir an olsun eksik olmayan, maddi ve manevî olarak desteklerini esirgemeyen Serdar Yarar Başkanımızın Kırıkkale´mize Belediye Başkan Adayı olması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.?

?KIRIKKALE´YE SERDAR YARAR?´

?Bizler de köken itibariyle Kırşehirli, ama hücrelerinin her zerresiyle Kırıkkaleli hemşerileri olarak Serdar Yarar´ın Belediye Başkanı seçilmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Kırıkkale´miz artık hizmetle tanışmalı, projeleri olan bir belediye başkanına kavuşmalıdır. Biz de biliyoruz ve diyoruz ki, ?Kırıkkale´ye Serdar Yarar?´ Allah yolunu açık eylesin? dedi.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu