KIRŞEHİRLİLERDEN SAYGILI´YA DESTEK

KIRŞEHİRLİLERDEN SAYGILI´YA DESTEK

KIRŞEHİRLİLERDEN SAYGILI´YA DESTEK

Taç Mahal Balo ve Kongre Salonu´nda gerçekleşen ´Kırşehirliler Birlik ve Beraberlik Buluşması´na ilgi yüksek oldu. Kırıkkale de yaşayan Kırşehirlilerin önde gelen isimlerin evsahipliğinde gerçekleşen toplantı da salonu dolduran Kırşehirliler, Başkan Saygılı´ya sevgi gösterisinde bulundular.

Konuşmasına Neşet Ertaş´ın ?Dost elinden gel olmazsa varılmaz, Rızasız bahçanın gülü derilmez, Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez, Gönülden gönüle yol gizli gizli´ dizeleri ile başlayan Saygılı ?Dost davet etti bizde dostların davetine memnuniyetle icabet ettik.´ şeklinde konuştu.

Kırşehirlilerin bu şehrin asli unsurlarından olduğuna dikkat çeken Başkan Saygılı ?Kırıkkale eskiden bir yerleşim yeri değildi. MKE´nin kurulması ile birlikte çevre illerden köylerden insanların gelmesi ile kuruldu. Çalışmaya gelenler geri dönmediler ve buraya yerleştiler. İşte o yüzden bu salondakiler gerçek Kırıkkalelilerdir´ ifadelerini kullandı

?2014´ de bana görev verdiniz. Bizde sizlerin hizmetkarı olmak için çalıştık´ diyen Saygılı ?Sorunlar bitti dersek yalan olur, ihtiyaçlar artıyor. Bu kardeşiniz verdiğimiz emanete ihanet etmedi bundan emin olun. Size yine tek bir taahhüdüm olacak; bize verdiğiniz emaneti başımızın üstünde taşıyacağız ve boynunuzu asla yere bükmeyeceğiz.´ şeklinde konuştu.

Bu seçimde iktidarı yaralama isteği olduğuna dikkat çeken Saygılı ?Asıl amaç ülkemizi yaralamaktır. Biliyorlar ki dışarıdan müdahale ile ülkemiz yıkılmaz. Bizi içerden yıkmak istiyorlar. Çünkü güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar. Farklı düşünceye görüşe sahip olabiliriz ama resmin bütününe bakmak lazım. Birlikten güç doğar biz birlik oldukça da bizi kimse yıkamaz. Bugün ki bu güzel desteğiniz için de tüm Kırşehirli hemşehrilerime teşekkür ederim´ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız