Kırşehirliler Derneği?nden memurları ziyaret

Kırşehirliler Derneği?nden memurları ziyaret

Kırıkkale?de faaliyet gösteren Kırşehirliler Derneği, Memurlar Derneği?ni ziyaret etti. Dernek binasında ziyarette memurlar, Kırşehirlilere yemek ikram etti.

BİRLİK VE BERABERLİK
Yemekte konuşan Memurlar Derneği Başkan Yardımcısı Karaca Sarı, bu tür yemeklerin, birlik beraberlik ve kaynaşma duygusunu artırdığını ve hayırlara vesile olduğunu ifade etti.    
Değişik sivil toplum örgütleriyle bir araya da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Sarı, bundan sonra da görüşmelere devam edeceklerini söyledi.
 
SOSYAL KAYNAŞMA YARATIYORUZ
Sarı, "Dernek olarak sivil toplum örgütleriyle yapmış olduğumuz programın sosyal kaynaşma açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Dernek genç, aktif, hizmet heyecanıyla dolu kişilerden oluşuyor. Kayıtlı 30 olmak üzere gönüllü yaklaşık 100 üyemiz bulunuyor. Üyelerimiz ekonomik, sosyal, kültürel, demokratik hak ve menfaatlerini koruyarak, adalet ile birlikte eşitlik çerçevesinde çalışma hayatını geliştirmeyi kendisine ilke edinmiştir. Üyelerimizi mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden bilinçlendirilecektir. Mesleki yönden gelişmelerini ve aralarındaki dayanışmayı sağlamak için gayret göstereceğiz." dedi.
 
EVRENSEL DEĞERLER
Derneğin vizyonunun millî ve kültürel değerler ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirecek birer fert haline getirmeye çalışmaktadır diyen Sarı, ?Globalleşen dünyanın içinde kaybolmadan, ülkesinde meydana gelen olaylara karşı duyarlılığı yüksek olan ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde gören ekiple yola çıkmış bulunuyoruz." şekliden konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ