Kırmızı lacivertliler Pazar günü sahaya çıkacak

Kırmızı lacivertliler Pazar günü sahaya çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig, 3. grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 5 Ağustos Pazar günü Fethiyespor'u konuk edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig, 3. grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 5 Ağustos Pazar günü Fethiyespor'u konuk edecek. Teknik Direktör Nihat Baran’ın öğrencileri, ilk maçta hanesine 3 puanı yazdıran taraf olmak istiyor.

TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYOR

Geçtiğimiz yıl Koronavirüs pandemi süreci nedeniyle çeşitli sorunların yaşandığı, binlerce taraftarın merakla ve heyecanla beklediği TFF 3. Lig heyecanı hafta sonu start alıyor. Covid-19 nedeniyle aşı yaptıranlar ve PCR testleri negatif olanların belirli bir ölçüde taraftarların alınacağı karşılaşmalar Cumartesi ve Pazar günü oynanacak.  Koronavirüs aşısını yaptırmış kişiler, HES kodlarıyla stadyumlarda yerlerini alabilecek.

ÇALIŞMALAR SIKI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Aşı olmamış ya da Covid-19 hastalığına yakalanmamış taraftarlar ise maçtan 48 saat önce PCR testi yaptıracak. Covid-19'a yakalanmış ancak aşı tarihi henüz gelmemiş taraftarlar da yine HES kodu ile stadyumdaki yerlerini alabilecek. Yeni sezona yaklaşık 15-20 gün önce tamamladığı kamp ile hazırlıklarını sürdüren ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda çalışmalarına hız veren kırmızı lacivertliler, Pazar günü oynayacağı Fethiyespor maçına konsantre olmuş durumda.

BARAN: “GÜZEL BİR TAKIM OLUŞTURDUK”

Başpınar Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma, Türkiye saati ile 16.00’da başlayacak. Ekibiyle birlikte iyi bir sezona hazırlanan teknik direktör Nihat Baran, oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini ifade etti. Yapılan hazırlık maçlarında oyuncularının eksikliklerini ve yapılması gerekenleri gördüklerini belirten Baran, “Sezon boyunca yaptığımız transferler ve mevcut oyuncularımızla birlikte güzel bir takım oluşturduk” dedi.

ÜST LİGE ÇIKAN TARAF BİZ OLMAK İSTİYORUZ

Baran, genç oyuncuları da değerlendireceğini belirten Baran, “Bundan sonra yapacağımız çalışmalar ve hazırlık karşılaşmaları ile kafamızdaki sistemi oturtmuş olduk. Liglerin başlamasıyla da hem izleyenler hem de oynayanlar büyük keyif alacaklar. Genç oyuncuları da zaman zaman değerlendireceğiz. İnşallah sezon sonunda bir üst lige çıkan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ