Kırmızı? Lacivert? Şampiyon? Kale?

Kırmızı? Lacivert? Şampiyon? Kale?

?VE 17 YILLIK HASRET SONA ERDİ

?VE 17 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Kırmızı? Lacivert? Şampiyon? Kale?

BAL 6. Grupta başarılı bir sezon geçiren ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Fikret Karabudak Stadyumunda son maçında Kazan Belediyespor´u 2-0 yenerek Grubu Şampiyon tamamladı. 10 bine yakın taraftarın coşkulu desteği altındaki maçın sonunda 17 yıldır şampiyonluk yüz göremeyen Türk Metal Kırıkkalespor taraftarı Fikret Karabudak Stadyumunu adeta şölen alanına çevirdi.

MEHTER TAKIMI? AMİGO DURAN? ŞAMPİYON MKE KIRIKKALESPOR

Maç öncesi tüm stadı turlayarak muhteşem bir gösteri yapan Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı, maç başlayıncaya kadar marşlarla taraftarları coşturdular. Birkaç yıl önce geçirdiği rahatsızlıkla sahalardan uzak kalan Kırıkkalespor´un unutulmaz tribün lideri Amigo Duran´ın özel akülü aracıyla saha ortasına gelerek yaptığı gösteri, bir yandan taraftarları coştururken diğer yandan da duygusal anlara sebep oldu. Grubunda şampiyon olarak stada gelen MKE Kırıkkalepor´un genç oyuncuları, seyirciyi selamlayıp, kpusanı protokolün elinden aldı.

10 BİNE YAKIN TARAFTAR İZLEDİ

Zorlu bir sezonun sonunda en yakın rakibi Yozgatspor´un 2 puan üstünde grubunu Şampiyon tamamlayan Türk Metal Kırıkkalespor, son maçına evinde Kazan Belediyespor karşısında çıktı. 25 derece sıcaklıkta başlayan maçın ilk yarısında gol olmazken, kaçan goller bir yandan futbolcular üzerinde strese yol açtı, diğer yandan da stadyumu doyduran 10 bine yakın taraftar sabırsızlandı.

20 DAKİKADA İŞİ BİTİRDİLER

İkinci yarıya da kaçan gollerle başlayan Türk Metal Kırıkkalespor, 55. dakikada Sabri´nin kafa golüyle 1-0 öne geçince biraz olsun rahatladı. Bu dakikadan sonra daha atak ve rahat oynayan Türk Metal Kırıkkalespor, kalesinde neredeyse hiç tehlikeli pozisyon görmedi. Ataklarını artıran Türk Metal Kırıkkalespor, 75. Dakikada Uğur´un attığı golle skoru 2-0´a getirerek iyice rahatladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ekibimiz, 2015-2016 Sezonu BAL 6. Grubu şampiyon olarak tamamladı.

İL PROTOKOLÜ DE KATILDI

Şampiyonluk düğümünün çözüldüğü maça Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Baro Başkanı Erol Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak da izleyici olarak katıldı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ