?KIRMAYIN İNCİLERİMİ? BİRİNCİ

?KIRMAYIN İNCİLERİMİ? BİRİNCİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Anakara`da yapılan Proje Tabanlı Beceri yarışmasında Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri bölge birincisi oldular. Sağlık Meslek Liseleri arasında Sağlık Alanında yapılan ve 12 okulun katılımı ile ge

MUTLULUĞU PAYLAŞTILAR

Projeye giren, Orçun Furkan Bostancı, Murat Koçak, Beytullah Erkuş, Ahmet Tekpınar isimli 4 Anestezi Alanı Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Fadime Demirci danışmanlığında proje de birinci olmanın mutluluğunu okullarında tüm arkadaşları ile paylaştılar. Öğrenciler, hastanelerde genel anestezi alan hastalarda entübasyon işlemi sırasında özellikle de çocuk ve yaşlı hastalarda diş kırıklarını ve hasarlarını önlemek maksadıyla hazırladıkları proje sayesinde bu tür durumların artık olmayacağını belirttiler.

 

FİNALİNDE DE BAŞARI ELDE EDECEĞİMİZİ UMUT EDİYORUZ

Projenin seri üretime geçirilmesi durumunda öğrenciler, diş travma ve kırıklarının önüne geçileceği, solunum sistemi organlarının korunacağı, entübasyon işleminin kolaylaşacağı ve bunların sonucunda da sağlık harcamalarının en aza inmesiyle hayatın standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirttiler. Okul Müdürü Murat Özsoy, ``Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları projeyle okulumuzu Ankara`da temsil ederek bölge birinciliğini elde ettiler. Başta görevli danışman öğretmen ve öğrencilerim ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Peker`e, Şube Müdürümüz Bahattin Kapucu ve diğer katkısı olan herkese teşekkür ederim. İnşallah bu projemizle önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye finalinde de başarı elde edeceğimizi umut ediyoruz`` dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti