Kirli oyunun bir parçası

Kirli oyunun bir parçası

BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Kirli oyunun bir parçası

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak Şanlıurfa Suruç´ta 32 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada katliamın bölgede yıllardır oynanan oyunun bir parçası olduğunu söyledi.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Karabacak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ?Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 32 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 100´e yakın vatandaşımızın yaralandığı hain saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet dilerken yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.?

OYNANAN OYUNLARIN BİR PARÇASI

?Yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikalar ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürmüştür. Küresel güçlerin tezgâhlarıyla komşu devletler birbirine düşürülmüş, İslam dünyası gözyaşlarına mahkûm edilmiştir. Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa´da böylesine hain bir saldırının yapılması elbette milletçe hepimizi yaralamıştır. Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi, bugün ve yarında bu oyunları hep birlikte bozmalıdır.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ