KIRLANGIÇ'IN İSMİ SALONA VERİLDİ

KIRLANGIÇ

Kırıkkale’nin sevilen simalarından İYİ Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kırlangıç’ın vefatı sonrasında İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Toplantı Salonu’na Oktay Kırlangıç’ın adını vererek yaşatacak.

Kırıkkale’nin sevilen simalarından İYİ Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kırlangıç’ın vefatı sonrasında İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Toplantı Salonu’na Oktay Kırlangıç’ın adını vererek yaşatacak. Yapılan toplantıda Merhum Kırlangıç için mevlit okutan İyi Parti Kırıkkale il Başkanlığında duygusal anlar yaşandı. Mevlitte Kırlangıç’ın ailesi ve parti üyeleri hazır bulundu. Törende Oktay Kırlangıç’ı anlatan bir video sunumu yapıldı.

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binasında düzenlenen mevlit ve Kuran-ı Kerim okunması sonrasında yapılan konuşmalarda duygusal anlar yaşandı. İl Başkanı Bülent Altınışık, konuşması esnasında yutkunarak birkaç kez sözlerini kesti. Merhum Oktay Kırlangıç’ın oğlu Caner Kırlangıç’ın konuşması esnasında da katılımcılar gözyaşlarına boğuldu.

OKTAY KIRLANGIÇ ADI PARTİMİZDE YAŞAYACAK

 “O kimimizin abisiydi, kimimizin amcasıydı, kimimizin babasıydı. Hoş bir seda bıraktı, onu unutmamız mümkün değil”  sözleriyle konuşmasında duygulanan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Hoş bir seda bıraktı, onu unutmamız mümkün değil. Ben şahsım olarak kendisini tanımaktan şeref duyduğum, sohbetlerinden haz aldığım bir değerdi Oktay Amca” dedi.

İl Başkanı Altınışık, “Oktay Amcamızın resmi parti var olduğu sürece orada duracak” vurgusunu yaptığı konuşmasında, “Değerli arkadaşlar bazı anlar olur sözün bittiği yerdir. Konuşamazsınız, anlatamazsınız bugün o günlerden bir tanesi. İşte hayat bu kadar kısa. Şu salonun her köşesinde el izi olan, ayak izi olan, parmak izi olan Oktay Amcamız, Pamuk Dedemiz aramızdan ayrıldı ve gitti. Allah mekanını cennet etsin, ruhunu şad etsin, geride kalanlara sabır versin. O kimimizin abisiydi, kimimizin amcasıydı, kimimizin babasıydı. Hoş bir seda bıraktı, onu unutmamız mümkün değil. Ben şahsım olarak kendisini tanımaktan şeref duyduğum, sohbetlerinden haz aldığım bir değerdi Oktay Amca” dedi.

“İnsanlar yakınlarını kaybederler, takdiri ilahi böyledir, doğduk ve öleceğiz. İnsanların canı yanar, ben bunu ömrümde iki defa yaşadım; biri babam öldüğü zaman, diğeri de Oktay Amcanın haberini aldığım zaman. İçim acıdı, canım yandı” diyen İl Başkanı Altınışık,  “Allah mekanını cennet etsin. O bizim Pamuk Dedemizdi. Bu toplantı salonunda bu parti olduğu sürece, Oktay Amcamızın ismi ‘İYİ Parti Oktay Kırlangıç Toplantı Salonu’ olarak yaşayacak. Oktay Amcamızın resmi parti var olduğu sürece orada duracak.” dedi.

AHDE VEFASINI HER FIRSATTA HİSSETTİREN BABAM DOSTLARINA TEŞEKKÜR EDERİM

Merhum Oktay Kırlangıç’ın oğlu Caner Kırlangıç ise babasının bugüne kadar hiçbir siyasi parti de görev almadığını, İyi Parti de ise görev alırken “artık sorumluluk alma vakti” vurgusunu yaptığını dile getirdi. Caner Kırlangıç,  “Oktay Kırlangıç dostları hoş geldiniz. Hoş geldiniz diyorum çünkü bu çatı altında baba dostlarının yanında biz de Kırlangıç Ailesi olarak kendimizi evimizde gibi görüyoruz. Varlığında dostluğunu, yoklunda da ahde vefasını her fırsatta hissettiren başta İYİ Parti teşkilatı olmak üzere, basın camiası ve tüm dostlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ