Kırıkkale’ye saadet gelecek

Kırıkkale’ye saadet gelecek

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, halkın parasının yandaş şirketlere ve kişilere verildiğini söyledi. Su Arıtma Tesisi’ne 150 Milyon TL’nin harcandığını belirten Yılmaz, tesiste 20 kişinin çalıştığını ve her ay 500 bin TL harc

BAŞKAN MAHİR SLOGANLARI

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İl Başkanı Faruk Vurgun ve parti teşkilatı ile birlik ve beraberlik mesajları veren Yılmaz, tüm Kırıkkale’yi kucaklayacaklarını ve hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Seçim bürosuna geldiği andan itibaren büyük bir coşku ile karşılanan Yılmaz’ı partililer havaya kaldırarak, ‘Başkan Mahir… Mahir gelecek dertler bitecek… El ele, kol kola, omuz omuza… Sloganları attı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a da atıfta bulunan partililer, ‘hırsızlar defolun’ sloganlarıyla alanı inletti.

 

İNANÇ VE GÜVEN TAM

Buraya gelen herkesin birbirine inandığını ve güvendiğini belirten Yılmaz, güçlü olanların asla kaybetmeyeceğini ve bu coşkunun iki katını başkan olduğu dönemde yaşayacaklarını söyledi.

Böyle büyük bir destekle önemli başarılara imza atacaklarını belirten Yılmaz, her dönem yanında olan vatandaşlara teşekkür etti.

Bu davanın zaferle neticeleneceğini belirten Yılmaz, belediye burçlarına bayrağı dikeceklerini ve milli görüş hâkimiyetinin Kırıkkale’de var olacağını bildirdi. “Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Yılmaz, vatandaşların kendisine ilettiği talep, istek ve projeleri değerlendireceklerini ve herkesin başkanı olacağını ifade etti.

 

DÜRÜST BİR KADRO

Dürüst bir kadro ile çamur atmadan herkese eşit bir politika yürütüleceğini belirten Yılmaz, toplumu ayrıştıran kişilerin, halk tarafından cezalandırılacağını iddia etti. Belediye yönetiminin yanlışlarının olduğunu belirten Yılmaz, 150 Milyonluk Su Arıtma tesisinde 20 personelin yattığını ve her ay 500 Bin TL yandaş firmaya para kazandırıldığını kaydetti. 21. yüzyıl Kırıkkale’sinde trafik, otopark, toplu taşıma, çöp, yol sorunlarının konuşulmaması gerektiğini belirten Yılmaz, bunu konuşmanın bile kendisini bir Kırıkkaleli vatandaş olarak utandırdığını açıkladı.

 

KIRIKKALE BUNLARI HAK ETMİYOR

Kırıkkale’nin bunlara layık olmadığını belirten Yılmaz, halkın isteklerini ve taleplerini değerlendiren belediyecilik anlayışının kendi dönemlerinde olacaklarını söyledi. İktidar partisinin belediye işçilerinin maaşlarını veremediğini belirten Yılmaz, belediyeye geldikleri zaman bu tür sıkıntıların olmayacağını ifade etti. Milletin her zaman doğru yaptığını ifade eden Yılmaz, bu dönemde vatandaşların AK Parti’ye ders vereceğini ve önceki dönem hükümetler gibi AK Parti’nin de hayal kırıklığı yaşayacağını belirtti.

 

 

SANDIK BAŞINDA KAYBETTİK

Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti. 

Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı.

 

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKI

Tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını koruyacaklarını belirten Yılmaz, konuşmasını devamında, “Arkasında iktidar olduğu halde işçi maaşlarını vermeyen bir belediye var. Ben Mahir Yılmaz olarak yapacaklarımı söylerim. Belediye’ye geldiğim zaman işçilerin maaşını gününde ödeyeceğim. Belediye şirket gibi yönetiliyor. Belediyeyi kurumlaştıracağım ve şirket gibi yönetilmesine izin vermeyeceğim. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını vereceğim ve bu konuda arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağım.

Çeşmelerden iyi su içemiyoruz. Böyle bir yönetim biçimi olmaz. Yandaşlarını zengin eden, halkı görmeyen, işçilerin maaşını ödemeyen sistemler gidecek, çarklar değişecek ve milli görüş hâkim olacak”

 

İKİ GÜNDE ÇÖP ALINIYOR

“800 bin TL harcanan çöp sistemine baktığımız zaman, mahallelerden iki güne bir çöp alınıyor. Yollar çamur, merkez dışındaki yollara baktığımız zaman her yerin çamur olduğunu görüyoruz.

21. yüzyılda hâlâ su, çöp, yol çamurla uğraşıyoruz ve bu bize yakışmıyor. Bunları söylerken ben Kırıkkaleli bir vatandaş olarak utanıyorum. Yapamayacağız sözü vermedik, göreve geldiğimiz günden sonra bu sorunları çözeceğiz. Geçtiğimiz dönem seçimi nasıl kaybettiğimizi herkes gördü. Sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

 

İNSANLARIN YÜZÜ GÜLECEK

İl Başkanı Faruk Vurgun ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “İnsanımızın yüzü gülecek. Onun için Kırıkkalemiz için tarihi bir gündür. Saadet Partisinin seçimi kazanmasıyla Kırıkkale’nin makuz talihi değişmeye başlayacaktır. Kırıkkaleli kardeşlerim daha önce Milli Görüşü yaşamayan Kırıkkale’miz Milli Görüşü görecektir. Türkiye’miz gerçek anlamda Milliyetçiliğin ne olduğunu Milli görüşle tanımıştır. Bunun temel vesilesi Milli Görüşün Belediyecilik üzerinde uygulanmasıdır. Belediyecilikte başarının anahtarı prensipler ve sistematik yapıdır”

 

GURUR DUYUYORUZ

“Bizde bu Belediye seçimlerinde Türkiye’nin değer prensipliği ve en sistematik partisi olarak karşınıza çıkmaktan gurur duyuyoruz. Saadet Partimiz, Türkiye’nin en köklü Partisi olmakla beraber adayımız Mahir Yılmaz’da, Kırıkkalemizin çalışkan, dürüst ve sevilen bir yüzüdür. Sizlere hizmet etmek için içinizden çıkmış donanımlı, çalışkan ve dürüst bir şahsiyettir.Biz bu seçimlerde Allahın izniyle Belediye’ye Saadet Bayrağını dikmeye Kırıkkale’ye Saadet getirmeye inandık. Biz kazanırsak insanımızda kazanacak. Biz kazanırsak Kırıkkalemizde kazanacak.”

 

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

“Kırıkkale’ye daha önce nasip olmamış bir Belediyecilikle hizmet vereceğiz. Biz Milli Görüşcüler olarak 1994 yerel seçimlerinde Türkiye’de bir desten yazmıştık. 94 seçimlerinden sonra kazandığımız Belediyelerde yaptığımız hizmetlerle şehirlerimizin adeta çehresini değiştirmiş insanımıza hizmet nasıl götürülür, herkese göstermiştik. O tarihlerde musluklarından su akmayan mega şehirlerimizde daha çöpleri toplatamayan belediye’nin çöpler arasında yaşamaya mahkum olan insanlarımızın hizmetine koşmuş şehirlerimizin sorunlarını bir bir çözmüştük. Bütün bu hizmetler gece yarısı yollara düşüp neden bu evin bacası tütmüyor diye düşünen Belediye Başkanlarıyla yapılmıştır. Bu seçimlerin sonucunda da Kırıkkale’mize bu güzel hizmetlerimizi sunacağız. Kırıkkale’miz içinde bulunduğu şu durumu kesinlikle hak etmemektedir” dedi. 



Hamza
6.01.2014 18:37:34
hayırlı olsun başkanım inşallah seçimi kazanacağız.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı