Kırıkkale'yi dalga dalga kuşatacağız

Kırıkkale

CHP'Lİ KADINLAR ANNELER GÜNÜ İÇİN YÜRÜDÜ

Kırıkkale'yi dalga dalga kuşatacağız

CHP'li kadınlar Anneler Günü için yürüdü, Türkiye'nin umudu Kılıçdaroğlu” sloganları attı. Yürüyüşün ardından parti binası önünde toplanan yüzlerce kadının karşısında konuşan ve Kılıçdaroğlu'nun Kırıkkale' ye geleceği günün önemine değinen Milletvekili Adayı Av. Murat Çakırca, O gün Kırıkkale'yi dalga dalga kuşatacağız” diye seslendi.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

Bir düğün salonunda Anneler Günü'nü kutlayan CHP'li kadınlar, programın ardından Zafer Caddesi'nden yürüyüşe geçti. Yüzlerce kadının katıldığı yürüyüşte, Türkiye'nin umudu Kılıçdaroğlu” sloganları atıldı. Belediye binası önünden Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'ne, oradan da parti binası önüne yürüyen kadınlara seslenen Milletvekili Adayı Av. Murat Çakırca, CHP Lideri Kılaçdaroğlu'nun 22 Mayıs'ta Kırıkkale'ye geleceğini açıkladı.

KADINLAR HAKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Av. Çakırca, Kılaçdaroğlu'nu binlerce Kırıkkalelinin ve ülkesinin geleceğinden endişe eden binlerce vatandaşın karşılayacağını ifade ederek, Sizin emeklerinizle, katkılarınızla Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geliyor. Türkiye'de ve Kırıkkale'de kadınlar haklarına, özgürlüklerine, ailelerine sahip çıkıyorlar, dolayısıyla onlara haklarını ve özgürlüklerini, yönetimde ve idarede yerlerini verecek olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek çıkıyorlar” diye konuştu.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Kadınların ülke yönetiminde söz sahibi olacağı bir siyasi yapıyı oluşturacaklarının sözünü veren Av. Çakırca, Bu daha başlangıç, mücadeleye devam edeceğiz. 22 Mayıs 2014 Cuma saat 14.00'da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kırıkkale'ye gelmesiyle bu mücadelemiz daha da büyüyerek artacak. O gün Kırıkkale'yi dalga dalga kuşatacağız. O gün iktidara yürüyüşümüzü Kırıkkalelilerle birlikte güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız