Kırıkkale’yi gururlandıran başarı

Kırıkkale’yi gururlandıran başarı

Kırıkkale’yi gururlandıran başarı

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Genç Kızlar Kros Müsabakalarında il şampiyonu olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bölge şampiyonasında da ikinci olarak hepimizi gururlandırdı.

Liselerarası Genç Kızlar Kros Müsabakalarında il şampiyonu olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kros takımı, Mersin’de düzenlenen Genç Kızlar Kros Grup birinciliği yarışmasında da bölge ikincisi oldu. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kros takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Yılmaz yönetiminde, toplamda 101 puan alarak, 12 lise takımı arasından 2. olarak Osmaniye ilinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Yılmaz, rakiplerinin büyük çoğunluğunun spor lisesi olmasına rağmen önce ilde, sonra da bölge şampiyonasında büyük bir başarı elde ettiklerini ifade etti. Grup müsabakalarında çok zorlu rakipleri geride bıraktıklarını ve katılacakları Türkiye şampiyonasında en iyi dereceyi elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’yi Türkiye şampiyonasında da en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ