Kırıkkale´yi tanıttın, teşekkürler Özdemir

Kırıkkale´yi tanıttın, teşekkürler Özdemir

GÖKHAN-HAKAN İKİLİSİNİ SEÇMİŞTİ

Kırıkkale´yi tanıttın, teşekkürler Özdemir

Tüm ülke tarafından beğeni ile izlenen O Ses Türkiye yarışmasına katılan Eren Özdemir,yarışmada elendi. Bütün yarıştığı bölümlerde Kırıkkale´ye teşekkür ederek çıkan Özdemir, Kırıkkale haklıda şehri tanıttığı için Özdemir´e teşekkür etti.

GÖKHAN-HAKAN İKİLİSİNİ SEÇTİ

Ülkenin dört bir yanından yarışmacıların katıldığı ve jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Gökhan-Hakan ikilisinin yaptığı, Acun Ilıcalı´nın sunduğu O Ses Türkiye´de ilimizden yarışmaya katılan Eren Özdemir damgasını vurdu. Yazımı Kışa Çevirdin türküsünü seslendiren 25 yaşındaki Özdemir´e Ebru Gündeş ile Gökhan-Hakan ikilisi döndü. Özdemir´in performansını beğendiklerini söyleyen jüri üyeleri, kendi takımlarına almak için birbirleri ile yarıştı. Heyecanlı olduğu görünen Özdemir hakkını Gökhan-Hakan ikilisinden yana kullandı. Daha sonra Murat Boz tarafından kendi sanatçılarına alınan Özdemir, güzel performanslar gösterdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Özdemir, ?Herkese merhabalar 4.turda yarıştım Kırıkkale´ye dönüyorum herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. O Ses maceramız maalesef bu turda son buldu.  Gökhan ve Hakan ekibine ve Murat Boz ekibine çok teşekkür ediyorum çok güzel dostluklar ve anlar kazandık. Finale taşıyamadığım sevincimizi artık hakkınızı helal edin kardeşinize hepinizi çok seviyorum.?



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım