Kırıkkale´yi kaç kez konuştu?

Kırıkkale´yi kaç kez konuştu?

GÖÇER, ?RAMAZAN CAN VEKİL OLDU, KENDİ MEMLEKETİ BELEDİYELİKTEN DÜŞTÜ?

GÖÇER, ?RAMAZAN CAN VEKİL OLDU, KENDİ MEMLEKETİ BELEDİYELİKTEN DÜŞTÜ?

Kırıkkale´yi kaç kez konuştu?

MHP´li adayların mahalle sorumlularıyla bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, ?Ramazan Can 3 dönem milletvekilliği yaptı. Bu sürede mecliste Kırıkkale´yi kaç kez konuştu? Kırıkkale´ye hangi yatırımları getirdi? Kaç kez seçim çalışması haricinde Kırıkkale´yi gezdi?? diye konuştu. 

KIRIKKALELİLER 2 MHP´Lİ VEKİL İSTİYOR

MHP İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda açılış konuşmasını İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptı. Baloğlu 7 Haziran seçimlerine göre 1 Kasım seçimleri öncesinde daha az çalışma süresi olduğuna dikkat çekti ve mahalle sorumlularını, ?Seçimlere az bir zaman kaldı. 13 yıldır iktidar olan ve 3-0 yapacağız diye yola çıkanların 2´nci vekil çıkarma şansları da gün geçtikçe azalıyor. Aramızda çok az bir puan söz konusu. Kırıkkaleliler mecliste 2 MHP´li temsilci istiyor? diye konuşarak, seçim günü sandıklara sahip çıkmaları konusunda uyardı. 

MHP ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYA BAŞLADILAR

Baloğlu konuşmasında, 7 Haziran seçimleri öncesinde Kırıkkale´de yapılan anket çalışması hakkında da bilgiler vererek seçimlerin ardından ülkenin AKP tarafından bilinçli bir şekilde kaosa sürüklendiğini vatandaşın çok iyi gördüğünü söyledi. Baloğlu, ?AKP´nin oynadığı koalisyon tiyatrosunu vatandaş çok iyi izledi. Hükümet kurmama görevini başarıyla tamamlayan AKP´nin oyları 7 Haziran´dan sonra daha da düşüyor. Şimdi MHP üzerinden siyaset yapmaya başladılar ancak vatandaş ülkesini kaosa götürenlerin AKP olduğunu artık çok daha net görüyor? dedi. 

MATEMATİK ALEYHLERİNE İŞLİYOR

Baloğlu´nun ardından kısa bir konuşma yaparak seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür, ?AKP´liler 3-0 yapacağız diyor ama sahadaki matematik aleyhlerine işliyor. Özellikle Kırıkkale´de MHP´ye oy vermeyi karar kılan seçmende büyük bir artış var. Çünkü onlar bir yandan milliyetçiliği ayaklar altına aldık deyip, teröristle kol kola gezip, bir yandan da milliyetçilik nidaları atarak oy almaya çalışanları çok iyi biliyor? diye konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZ SAHAYA YANSIYOR

Bir diğer Milletvekili Adayı Avukat Abdullah Pekgöz ise,  parti içerisinde çok güçlü bir birlikteliğin olduğunu ifade ederek, ?Bu birlikteliğimiz, bu gücümüz sahaya da yansıyor. Kırıkkale mecliste güçlü bir şekilde Kırıkkaleliyi savunacak, Kırıkkale´nin sorunlarını gündeme getirecek adayların MHP´de olduğunu iyi biliyor. Ülkemizin geleceği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve coğrafyasında sözde değil gerçekten güçlü bir Türkiye için MHP´nin iktidar olması gerektiğini biliyor? şeklinde konuştu. 

KENDİ AİLELERİNİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜLER

Toplantıda soru cevap kısmına geçilmeden önce son konuşmayı yapan MHP Kırıkkale Milletvekili ve adayı Seyit Ahmet Göçer, 7 Haziran öncesinde olduğu gibi 1 Kasım seçimleri öncesinde de gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, mahalle sorumlularına da önemli görevler düştüğünü dile getirdi. Göçer, AKP´lilerin kamuoyunda büyük bir algı operasyonu yaptığını ifade ederek, ?Oylarının yükseldiği filan yok. Çöküşlerinin başlangıcı 7 Haziran´da baş gösterdi ve çökmeye devam ediyorlar. Çünkü onlar vatan ve millet için değil, kendi ailelerinin geleceği için çalıştılar? ifadelerinde bulundu.

MİLLİYETÇİ OLUVERDİLER

7 Haziran öncesi AKP´nin tek başına iktidara gelemeyeceğini söyledikleri zaman AKP´lilerin kibirli bir şekilde seçmenin oylarını küçümsediğini hatırlatan Göçer, ?AKP´nin iktidar olabilmesi için MHP´nin baraj altında kalması gerekiyor. Büyütüp, güçlendirdikleri HDP´nin de baraj altında kalması da söz konusu değil. Bu yüzden AKP milliyetçi kesimin oylarını alabilmek için MHP ve milliyetçilik üzerinden yalanla siyaset yapmaya başladı? diye konuştu.

KIRIKKALELİLER 1 KASIM´I BEKLİYOR

Göçer şöyle devam etti: ?Kırıkkale´ye gelecek olursak. AKP´nin 3 vekil çıkarabilmesi için 7 Haziran seçimlerinde aldıkları oyun üzerine 35 bin koyması gerekiyor. CHP´nin vekil çıkarabilmesi için ise 41 bin oy alması gerekiyor. Bizim 2´nci vekil çıkarabilmemiz için ise AKP´den 10 bin oy almamız yeterli olacak. Saha çalışmalarında gördüğümüz ise Kırıkkalelilerin kendilerini sahipsiz bırakan AKP´ye tokadı vuracağıdır.?

KENDİ MEMLEKETİNİN BELEDİYELİĞİ KAPATILDI

?Ben 7 Haziran öncesinde de Allah güzel hizmetler yapacaksam bu görevi bana nasip etsin demiştim. Şimdi de böyle düşünüyorum. Ancak şöyle bir baktığımızda 3 dönem milletvekilliği yapan Ramazan Can, bu sürede mecliste Kırıkkale´yi kaç kez konuştu? Kırıkkale´ye hangi yatırımları getirdi? Kaç kez seçim çalışması haricinde Kırıkkale´yi gezdi? Kendisine Kırıkkale´nin ağabeyi diyorlar. Onlarda birinci sıraya konanlara ağabey diyorlar. Kırıkkaleliler ağabeyi Beşir Atalay zamanında gördü. Kısacası kıytırık Beşir gitti, kıytırık Ramazan geldi. Ramazan Can vekil oldu, kendi memleketi Mahmutlar belediyelikten düştü.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı