Kırıkkale´yi buluşturan iftar

Kırıkkale´yi buluşturan iftar

BELEDİYE TARAFINDAN CUMHURİYET MEYDANINDAKİ YEMEĞE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

BELEDİYE TARAFINDAN CUMHURİYET MEYDANINDAKİ YEMEĞE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Kırıkkale´yi buluşturan iftar

Kırıkkale Belediye tarafından her yıl geleneksel olarak Cumhuriyet Meydanı´nda birlik ve beraberlik temalı iftar yemeğine binlerce kişi katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan´ın birlik ve beraberlik içinde geçmesi için Belediye olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.  

TURKCELL KATILIMCILARA İKRAMDA BULUNDU

Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında düzenlenen iftar yemeği programında Turkcell de bazı ikramlarda bulundu. Düzenlenen iftar yemeği programına Kırıkkale halkı yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce kişinin katıldığı iftar programında Kuran tilaveti ve ilahiler okundu. Birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapılan iftar programında Ramazan sofralarının kalabalık olmasının manevi önemine dikkat çekildi. Belediye tarafından düzenlenen İftar yemeği programına katılan vatandaşlar memnuniyetini dile getirerek, Başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olmak üzere tüm belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan´da birlik ve beraberliğin arttığını, küslüklerin ve dargınlıkların yok olduğunu belirterek, herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Saygılı açıklamasında "Ramazan´ın hem milletimize, hem gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan Âlem-i İslam´a huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah´tan niyaz ediyorum. Her sene Ramazan, ötelerden kutlu bir misafir olarak gelir bizlere, Rabbimizin katından sayısız nimetler getirir? dedi.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı