Kırıkkale’ye yeni mezarlık yeri

Kırıkkale’ye yeni mezarlık yeri

MEVCUT MEZARLIKLARIN KIRIKKALE HALKINA YETMEDİĞİNİ TESPİT EDEN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, KOLLARI SIVADI

MEVCUT MEZARLIKLARIN KIRIKKALE HALKINA YETMEDİĞİNİ TESPİT EDEN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, KOLLARI SIVADI

Kırıkkale’ye yeni mezarlık yeri

Mevcut mezarlıkların kapasitesinin dolması sebebiyle yer arama çalışmalarına başlayan Kırıkkale Belediyesi, şehrin ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak yeni mezarlık yerini Çevre Yolu üzerinde oluşturmaya başladı.

Kırıkkale genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırıkkale Belediyesi, şehrin ileriye dönük ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor. Son olarak Kırıkkale’deki mezarlıkların kapasitesinin dolmaya başlaması üzerine yer arayışına başlayan Kırıkkale Belediyesi, Çevre Yolu üzerinde yaklaşık 79 bin metrekare alana yeni mezarlık alanı oluşturuyor.

Yeni mezarlık alanında başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin uzun bir süre mezarlık yeri sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

Kırıkkalelilerin defin işlemlerini ve kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmeleri için yeni mezarlık alanında planlama çalışmalarını tamamladıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni mezarlık alanında peyzaj, asfalt ve yaya düzenlemeleri çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Yeni mezarlık alanı içerisinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını da düşünen Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, otopark, mescit, idari bina ve gasil hanenin de bulunacağı yeni mezarlık yerinin Çevre Yolu üzerinde bulunacağını bildirdiler.

Yetişmiş ağaçların da bulunduğu alanda yapılacak olan yeni ağaçlandırma çalışmalarıyla Kırıkkalelilere nezih bir ortam sunulacak olan yeni mezarlık yerinde, aile mezarlığı yeri satışı da yapılacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü