Kırıkkale´ye kaliteli hizmet için geldik

Kırıkkale´ye kaliteli hizmet için geldik

KIRIKKALE NASA GOLD OTEL, YENİ DİZAYN VE TEFRİŞATIYLA HİZMETTE

KIRIKKALE NASA GOLD OTEL, YENİ DİZAYN VE TEFRİŞATIYLA HİZMETTE

Kırıkkale´ye kaliteli hizmet için geldik

NASA Group Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit Yıldırım, Kırıkkale´ye 25 milyon Euro yatırım yapacaklarını söyledi. 5 yıldızlı otel yapımı için çalıştıklarını belirten Yıldırım, en kısa zamanda otelin kamuoyuna duyurulacağını bildirdi.

OTELCİLİK SEKTÖRÜNDE YENİ YATIRIM

Kırıkkale yeni bir yatırımla tanıştı. Uzun yıllardır farklı sektörlerde hizmetlerde bulunan NASA Group, Kıbrıs ve İstanbul´dan sonra Kırıkkale´de otelcilik sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi planlıyor. Bu kapsamda Kırıkkale´deki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen NASA Group Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Altan ile NASA Group Yönetim Kurulu üyesi Abdülhamit Yıldırım, yapmış olduğu yatırımlardan ve yapacaklarından bahsettiler. NASA Gold Hotel ve SPA Restoran´da gerçekleştirilen toplantıda yeni yatırımlar hakkında bilgiler verildi.

ÖNEMLİ PROJELER YAPMAYI PLANLADIK

Amaçlarının Kırıkkale´de yeni gelmiş oldukları bir şehirde tanıtıma önem verdiklerini ve bunun ilk adımı olan basın toplantısıyla çalışmalarına başladıklarının altını çizen NASA Group Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit Yıldırım, ?Allah nasip etti Kırıkkale´de bir otel sahibi olduk. Bugün de ilk buluşmayı sizlerle yapmak istedik. Biz Kırıkkale için yanıp tutuşan bir gurup değildik. Belli nedenlerden dolayı Kırıkkale´ye geldik. Aldığımızda bir harabeyi devraldık ama ciddi bir yatırım ile otelimizi 5 yıldız konseptine getirdik. Bu bizim gurup için yeterli değil bünyemizde Kıbrıs´ta 7, İstanbul´da 5 yıldız olmak üzere iki otelimiz daha var. Otelcilik sektöründe üst segmente hizmet veriyoruz. Asıl mesleğimiz uluslararası finans işini yapıyoruz. Büyük Holdinglere, şirketlere ve projelere destek sağlıyoruz.?

KIRIKKALE´DE OTEL YOK

?Kırıkkale´ye 2 aya kadar 5 yıldızlı otel konsepti için yerimizi aldık, yeri gizli tutuyoruz fakat yazışmaların tamamlanmasıyla amacımız 300 odalı, olimpik havuzlu, 2-3 düğün salonu olan, tamamen konferans salonu olan, SPA ve masaj salonlarıyla ilgili her şeyi bulacağınız bir otel açacağız. Projemiz çiziliyor. Yeri ve görseller olarak bilgiler vereceğiz. Kırıkkale´de 3 yıldızlı otelimiz var şuanda. Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştirdik SPA salonu, hamam, kafeteryamızı aile konseptine uygun bir yer sağladık. Her akşam 6 ile 12 arasında canlı müzik olacak. Yenilikler yaptık mevcut otel için. Bize göre eksik ama Kırıkkale´de olması gereken her şeyi yaptık. Ben aslen Muşluyum. Kırıkkale´de 5 yıldızlı otel yaparken, Kırıkkale´de ve çevre illerde bu tür bir otelin olmadığını göz önüne aldım. Kırşehir´de bile böyle bir konsepte sahip otel yok. Futbol Federasyonuna talepte bulundum. 5 yıldızlı otelimizle birlikte Artık Kırıkkalespor yatılı maç yapabilecek. Kırıkkale esnafına katkı sağlayacak.?

HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

?Kırıkkale şehir merkezini Yahşihan gibi yapmamız gerekecek. Öğrenciyi kovma zihniyetini artık yok etmemiz gerekecek. Genelde büyükşehirlerde bu işi yaptık. Bizim hakkımızda bazı dedikodular çıktı. Bizim şirketimizden ve bizim ailemizden haram lokma geçmez. Kimsenin malı kimseye yar olmaz. Biz alnımızın akıyla geldik Kırıkkale´de bakın 3 yıldızlı ve 5 yıldızlı otellerimiz olacak. Yeni otelimiz için ayırdığımız bir bütçe var bunu da burada ilk defa sizlere açıklıyorum 25 Milyon Euro civarında. Benim için şehrin gelişmesi önemlidir. Amacımız Kırıkkale milliyetçiliğini ön planda tutarak, birlikte kalkındırmaktır. Uluslararası finans profesörü. Finans anlamında Türkiye´deki sayılı insanlardandır. Kayseri´de de Memorial Hastanesi binasını satın aldık. Amacımız öyle bir konsepte çıkacağız ki Dünya´da bir ilk olacak. Otelimizde kalan müşterilerimize VIP hizmeti ve otel müşterilerine Memorial Hastanesinde ücretsiz hizmet sunacağız. Otelimizde kalan müşterilerimize ücretsiz VIP araçlarımızla transfer imkânı sunacağız. Yapmışken en iyisini yapmak. Amacımız rekabetse oteli bedava yaparım, yine rekabete girerim. Amacımız üslubuyla bir ticaret yapmak. Bunu abartan ve saptırmak isteyenlerle mücadele ederiz. Bizlere yardımcı olun birlikte yol alalım. Bizleri yönlendirelim. Hatalarımız olacaktır ama bunları bizlere söyleyerek. Bizleri yönlendirerek doğruyu bulalım? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı