Kırıkkale´ye iki günde ikinci şehit ateşi düştü

Kırıkkale´ye iki günde ikinci şehit ateşi düştü

BABASI HASTANEYE KALDIRILDI

Kırıkkale´ye iki günde ikinci şehit ateşi düştü

Hakkâri´nin Çukurca ilçesinde, Güven Dağı bölgesinde PKK´lı teröristlere yönelik devam eden operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er 23 yaşındaki Özgür Mutlu´nun, Gürler Mahallesindeki baba evine şahadet haberi bir kor gibi düştü. Kırıkkale iki günde ikinci şehit haberiyle sarsıldı.

ŞEHADET HABERİNİ GÖREVLİLER VERDİ

Toprak Mahallesi´nde ikamet eden baba Güngör ve anne Hatice Mutlu´ya, oğullarının şehadet haberini askeri yetkililer verdi. Şehidin anne ve babası, acı haberi alınca gözyaşı döktü.

BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Oğlu Özgür Mutlu´nun şehit olduğu haberiyle fenalık geçiren baba Güngör Mutlu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Türk bayrağı asılan şehidin baba evinin önünde sağlık ekibi bekletiliyor. Şehit Mutlu´nun bekâr olduğu öğrenildi. Aslen Yozgatlı olan ailenin Kırıkkale doğumlu olan çocukları şehit Mutlu´nun bekâr olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi Pazar Günü Nur Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.



haluk
3.12.2016 14:40:30
Bu güzel vatanımızda nedense çoğu gariban temiz anadolu çocukları şehadet mertebesine eriyor.Bizim liderlerimizin çocukları ise askerlik yapmıyorlar.Kimi çürük raporu alıyor kimi para verip askerlikten kaçıyorlar.Yalan ise yalan desinler.Hodri meydan.

hayri
4.12.2016 13:11:52
Burada yazacağımız yorumlarda herkes bu hükümetin herşeyini şakşaklamasımını gerekir.Yanlışlarnını da millet olarak eleştirme hakkımız vardır.Bu eleştirilerden de suçlu olanlar korkar.Korkanlarda suça ortak olmuş olurlar.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ