Kırıkkale´ye hiç yakışmadı

Kırıkkale´ye hiç yakışmadı

GENÇLER TERÖRÜ PROTESTO ETMEK İÇİN MEYDANDA AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIRKEN HİÇ KİMSENİN KILI BİLE KIPIRDAMADI. HATTA BAZILARI ÖNLERİNDEN GEÇİP GİTTİ

GENÇLER TERÖRÜ PROTESTO ETMEK İÇİN MEYDANDA AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIRKEN HİÇ KİMSENİN KILI BİLE KIPIRDAMADI. HATTA BAZILARI ÖNLERİNDEN GEÇİP GİTTİ

Kırıkkale´ye hiç yakışmadı

Bir grup üniversite öğrencisi bir araya gelerek terörü lanetleme ve şehitlerimizi anmak amacıyla eylem yaptı. Cumhuriyet Meydanında toplanan gençler sloganlarla tepkilerini ifade etmeye çalışırken çevredeki vatandaşların ilgisiz kalması hatta önlerinden geçip gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Şehitler diyarı olarak bilinen Kırıkkale´de de vatandaşların duyarsızlığı ?Kırıkkale´ye hiç yakışmadı? şeklinde yorumlandı.

AKAN TÜRK KANININ HESABINI SORACAĞIZ

Kırıkkale´de bir gurup genç son zamanlarda artan terör olaylarını protesto etmek ve şehitlerimizi anmak için hafta sonunda Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları ve üzerinde ?Akan Türk kanının hesabını soracağız? yazılı pankart ile teröre tepkilerini ifade etmeye çalışan gençlere çevredeki vatandaşların duyarsız kalmaları dikkat çekti. Hatta bazılarının gençlerin önünden geçip gitmesi toplumun ne kadar duyarsızlaştığının bir kanıtı olarak gösterildi.

YÜRÜDÜLER BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Meydandaki eylemin ardından gençler daha sonra, ?Şehitler ölmez vatan bölünmez, Polise uzanan eller kırılsın, Akan kanın hesabı sorulacak? şeklinde slogan atarak zafer caddesinden Hüseyin Kâhya Parkına kadar yürüdüler. Gurup burada çeşitli sloganlar atarken vatandaşların yeni duyarsız tavırları dikkat çekti. Gurup adına konuşan Ali Zilkaya, ?2015 Haziran ayından bu yana 500´den fazla asker ve polisimiz yine 500 den fazla yurttaşımız alçak teröristler tarafından kahpece şehit edilmiştir bizler Türk Gençleri Olarak şehitlerimizi Asla unutmuyor ve unutanlara hatırlatmak için daima canla başla çalışacağımızı buradan Tüm soysuzlara satılmışlara hainlere bildiriyoruz. Bu soysuzlar bilmelidir ki bu topraklar Türk´e Türklüğe, Türk Bayrağına Atatürk´e edilecek en ufak harekette karşısında Türk Milletini bulacaklardır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ