Kırıkkale´ye Aile Çiftliği

Kırıkkale´ye Aile Çiftliği

MÜSİAD KIRIKKALE ŞUBESİ ALMANYA´DA TARIM FUARINA KATILDI

MÜSİAD KIRIKKALE ŞUBESİ ALMANYA´DA TARIM FUARINA KATILDI

Kırıkkale´ye Aile Çiftliği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale şube yönetimi Almanya´da gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık fuarına katıldı. MÜSİAD ailesi olarak kurmayı planladıklar çiftlik için fuarda incelemelerde bulunan Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve şube yönetim kurulu üyeleri fuarda stant açan Emniyet Sanayi´nin standını da ziyaret etti.

BİLGİ VE DOKÜMAN TOPLANDI

Kırıkkale´de büyük bir çiftlik kurma hazırlığı içerisinde olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi Almanya´da gerçekleştirilen tarım ve hayvancılık fuarına katıldı. Kırıkkale´de kurmayı planladıkları çiftlik ile ilgili olarak incelemelerde bulunduklarını ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Kaplan ?MÜSİAD ailesi olarak Kırıkkale´de kuracağımız çiftliğin ön araştırması amacıyla katıldığımız fuarda, açtığı stantla şehrimizi temsil eden MÜSİAD Kırıkkale Şube Yönetim Kurulu Üyesi Emre Baştuğ´un standının da ziyaret ettik? dedi. Şube yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Tarım ve Hayvancılık Fuarında Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri fuardan edindikleri bilgi ve dokümanlarla Kırıkkale´de kurulacak çiftlik çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ettiler.

ŞEHRE KATMA DEĞER

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak şehre katma değer ve istihdam alanında bir şeyler kazandırabilmek amacıyla yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ?Almanya´da gerçekleştirilen fuarda, kurmayı planladığımız çiftlik ile ilgili birçok bilgi ve doküman elde ettik. Hem de şube yönetim kurulu üyemiz Emniyet Sanayi tarafından fuarda açılan standı ziyaret ettik. MÜSİAD ailesi olarak kurulacak olan çiftlikte şehrimize büyük bir katma değer sağlamayı planlıyoruz. MÜSİAD olarak amacımız hem şehrimize hem de ülkemize katma değer ve istihdam kazandıracak projelere imza atmak. Bu sebeple yoğun bir mesai harcıyoruz. Yakın bir süreçte projemizin temellerini atacak ve hayata geçireceğiz? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı