Kırıkkale´ye 17 Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı atandı

Kırıkkale´ye 17 Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı atandı

KIRIKKALE, KESKİN VE SULAKYURT´TA GÖREV ALACAKLAR

Kırıkkale´ye 17 Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı atandı 

Adli ve idari yargı Hâkimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazetede yayımlandı. Kırıkkale Vergi mahkemesi üyeliğine 2 Hâkim atanırken, Kırıkkale merkez başta olmak üzere Keskin ve Sulakyurt´a toplamda 17 Hâkim ve savcı ataması yapıldı. Kırıkkale adaylarından 61 isim ise başka il ve ilçelere atandı.

KIRIKKALE´YE ATANANLAR

Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu´nun (HSYK) atama kararları resmi gazetede yayımlandı. Yayımlanan kararnameyle birlikte 3 bin 940 Hâkim ve savcı adayının görev yerleri belli oldu. Kararda, atamaları gerçekleştirilen 3 bin 22 adli yargı Hâkimi ve savcı ile 918 idari yargı Hâkiminin isimleri açıklandı. Atamalarda Kırıkkale´ye 17 Hâkim ve Savcı adayı atanırken, Kırıkkale adaylarından 61 isim başka ilçe ve illerde görevlendirildi. Konya Hâkim adayı Gökhan Sert ve yine Konya Hâkim adayı Ramazan Yaşa Kırıkkale Vergi Mahkemesi üyeliğine atandı. Adli yargı Hâkim ve cumhuriyet savcısı atamalarında ise Uşak Hâkim adayı Görkem Bayraktutan Sulakyurt Hâkimliğine, Malatya Cumhuriyet Savcı adayı Yunus Gündem Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığına, Eskişehir Hâkim adayı Mehmet İlkin Keskin Hâkimliğine, Hatay Cumhuriyet savcısı adayı Mustafa Sağlamoğlu Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığına, Malatya Hâkim adayı Mehmet Furkan Özer Kırıkkale Hâkimliğine atandı.

KIRIKKALE, KESKİN VE SULAKYURT

İdari yargıda ise Ankara Hâkim adayı Edip Bayraktar Kırıkkale Hâkimliğine, Ankara Hâkim adayı Gökşin Gültekin Kırıkkale Hâkimliğine, Ankara Hâkim adayı Muhammed Korkmaz Kırıkkale Hâkimliğine, Ankara Hâkim adayı Serap Yanık Kırıkkale Hâkimliğine atandı. İdari yargı Hâkim adayları Ankara Hâkim adayı Kadir Karakaya Kırıkkale (Ankara) Vergi mahkemesi üyeliğine, Kayseri Hâkim adayı Memduh Çağatay Atila Keskin(Kırıkkale) Hâkimliğine, Eskişehir Hâkim adayı Lütfi Güvercin Kırıkkale Hâkimliğine, Bursa Cumhuriyet sacı adayı Orkun Kaplan Keskin(Kırıkkale) Cumhuriyet Savcılığına, Adana Cumhuriyet savcı adayı Mehmet Kocahan Kırıkkale Cumhuriyet savcılığına, Mersin Hâkim adayı Merve Yazıcı Keskin Hâkimliğine atandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü