Kırıkkalesporlu futbolcular sağlık çalışanlarını unutmadılar

Kırıkkalesporlu futbolcular sağlık çalışanlarını unutmadılar

DR. SÖNMEZ’DEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILMA SÖZÜ

DR. SÖNMEZ’DEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILMA SÖZÜ

Kırıkkalesporlu futbolcular sağlık çalışanlarını unutmadılar

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü futbolcuları ve yönetimi, Koronavirüs sürecinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına yönelik moral ziyaretinde bulundular.

Şehrimizi başarıyla temsil eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un takım kaptanı Uğur Kütük ve beraberindekiler, Koronavirüs salgını sürecinde 7/24 mesai yapan sağlık çalışanlarına yönelik moral ziyareti yaptılar. Ziyaretleri sırasında, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez’i de unutmayan heyet, Sönmez’e 71 numaralı forma hediye ettiler.

Takım Kaptanı Uğur Kütük, bu süreçte sağlık çalışanlarının büyük bir fedakârlık gösterdiklerini belirterek, “Siz değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Sizler salgın sürecinden önce de sağlık problemlerimizle yakından ilgilenip, maçlara sağlıklı çıkmamızı sağlıyor, bize katkıda bulunuyordunuz. İnşallah şampiyonluk kutlamalarında da sizleri bekliyoruz” dedi.”

Kırıkkale’de yaklaşık 19 yıldır sağlık sektöründe çalıştığını belirten Dr. Fatma Sönmez de, “İlk kez bir formam oluyor. Çok duygulandım, şeref duydum. Kırıkkalespor’un şampiyonluğunu bu formayla kutlamak istiyorum. Her zaman olduğu gibi Koronavirüs sürecinde de en iyi şekilde sağlık hizmetimizi vermeye çalışıyoruz. Bizleri unutmadığınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü