Kırıkkalespor`dan sürpriz

Kırıkkalespor`dan sürpriz

Kırıkkalespor deplasmanda Ümraniyespor?u ilk yarıda attığı gollerle 2-1 yendi. Geçen haftaki seriyi devam ettiren Kırıkkalespor, bu galibiyet ile 9 puana ulaştı.

KÖTÜ BAŞLADIK AMA İYİ GİDİYORUZ
Lige kötü bir giriş yapan ancak yeniden dirilip iyi bir form grafiği yakalayan Kırıkkalespor, ikinci galibiyetini aldı. Ümraniyespor deplasmanından mutlu dönen Kırıkkalespor?un gollerini 16. dakika da Ramazan Algan, 19. dakika da Samed Çalışkan attı. Rakip takını tek sayısını 10. dakika da Cebrail Serçek kaydetti. 84. Dakikada Kırıkkalesporlu Ramazan Algan, 85. Dakika da Ümraniyesporlu Hüseyin Güngör kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
 
SKORU KORUDUK
TFF 3.Lig 7. hafta müsabakasında Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşan Kırıkkalespor müsabakanın 10. dakikasında mağlup duruma düştü 1 - 0. Kırmızı-Lacivertiler, maçın 16. dakikada geliştirdikleri atakta Samed Çalışkan`a yapılan faul sonucu serbest atış kazandı. Samet Türkemen`in ceza alanı içerisine yaptığı atışta topu kaleye yollayan Ramazan Algan skoru 1 ? 1`e taşıdı. Gol sonrası baskılı oyununu sürdüren Kırmızı Şimşekler`in 20. dakika atağında topla rakip ceza sahasına giren Orhan`ın vuruşu kaleciden döndü, dönen topu tamamlayan Samed Çalışkan skoru 1 ? 2 yaptı. Bu dakikadan sonra dikkatli ve kontrollü oynayan Şimşekler rakibe geçit vermeyerek farkı artırmaya çalıştı. Karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka bu skorla tamamlandı. 1 ? 2
 
TOPLU SONUÇLAR
Belediye Vanspor 1 - 3 İnegölspor 
Gebzespor 1 - 3 Bayrampaşaspor 
Beşikdüzüspor 1 - 2 Hacettepe 
Lüleburgazspor 2 - 0 A.Sebatspor 
Yeni Sandıklı Bld. 2 - 2 Kırıkhanspor 
Ümraniye 1 - 2 MKE Kırıkkale 
Kastamonuspor 1 - 0 Menemen Bld. 
Gümüşhanespor 4 - 1 Manavgat Evrenseki
Diyarbakır B.Ş.Diskispor 1 - 0 Keçiören Sportif A.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ