Kırıkkalespor´a tedbir şoku

Kırıkkalespor´a tedbir şoku

TAKIMIN DERİNCE´YE GİDİP GİDEMEYECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR

Kırıkkalespor´a tedbir şoku

3. Lig 2. Grupta mücadele veren ve sezon başından beri yönetim krizi yaşanan Kırıkkalespor´a bir şok da Kırıkkale 1. Sulh Hukuk Hâkimliğinden geldi. Kırıkkalespor´un tüzel kişiliğine ve dolayısıyla tüm mallarına tedbir konuldu.

YÖNETİM Mİ, KAYYUM MU?

Uzun süredir mevcut yönetim ile kayyum arasında gidip gelen, ismi konusunda bile tam karar verilemeyen (Türk Metal) (71) Kırıkkalespor yönetimi, bugün sabah hâkimlikten aldığı haberle şok oldu. Kırıkkalespor yönetiminden yapılan açıklayamaya göre, yarın (12 Kasım Cumartesi) günü İzmit´in Derince ilçesinde oynanacak olan Derincespor-Kırıkkalespor maçına gitmek üzere hazırlık yapan Kırıkkalespor kafilesi 1. Asliye Sulh Hâkimliğinden gelen haberle şok oldu.

TAKIMI DEPLASMANA GÖTÜRMEK İSTERLERSE KENDİ İMKÂNLARIYLA GÖTÜRECEKLER

Gelen habere göre, yapılan müracaat sonrası tüm mallarına tedbir konulduğu öğrenilen Kırıkkalespor yöneticileri, dosyayla ilgilenen hâkimle görüştüklerinde, son incelemeler ve müracaatlar sonrasında Kırıkkalespor´un mallarına tedbir konulduğu, eğer takımı deplasmana götürmek isterlerse kendi imkânlarıyla götürebilecekleri, takımın bir kuruşuna dahi dokunamayacakları bilgisini aldılar.

TAKIMIN DERİNCE´YE GİDİP GİDEMEYECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR

Kırıkkalespor´un tam da toparlanma aşamasına girdiği bu dönemde, ligin son sırasında bulunan ve grubun en güçsüz takımı olan Derincespor´u yenerek lige yeni bir başlangıç yapmayı hedefledikleri bir günde yaşanan bu olayın çok üzücü olduğunu belirten Kırıkkalespor yöneticileri, herkesin üç beş golle yendiği Derincespor´a hükmen mağlup olmanın ve binlerce lira ceza yemenin ne Kırıkkalespor´a, ne Kırıkkalelilere bir yararının olmayacağını ifade ettiler. Gün içerisinde yaşanacak gelişmeler ve takımın Derince´ye gidip gidemeyeceği merakla bekleniyor.

SON DAKİKA... TAKIM YOLDA... 

Son edenelen bilgiye göre takımın 12.30 gibi yola çıktığı, mevcut Kulüp Başkanı Metin Karataş´ın, "Biz bu takımı yolda bırakmak için değil hedefe ulaştırmak için sırtlandık. O yüzden de herşeyi göze alarak maçlara devam edeceğim. Allah büyüktür" dediği öğrenildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ