Kırıkkalespor zirveye koşuyor

Kırıkkalespor zirveye koşuyor

Bölgesel Bal Liginde mücadele eden Kırıkkale spor sezonu zirvede bitirmeyi hedefliyor. Ligin başlangıcından bu yana aldığı iyi sonuç serisini geçtiğimiz hafta da sürdüren Kırıkkale spor başkanı Metin Karakuş hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

İMKÂNSIZLIKLARI İMKAN YAPTILAR

Bölgesel Bal Liginde Mücadele eden Kırıkkale spor tüm imkansızlıklara rağmen grubun en gözde takımlarından birisi oldu. Metin Karakuş başkanlığındaki yönetimin iddialı ve tutarlı davranışı, teknik kadro ve futbolcuların inançlı tavrı sonucunda ligin başladığı günden beri grubun en gözde takımı olmayı başaran Kırıkkale spor 15 puanla lig sıralamasında 3 sırada bulunuyor.

 

KIRIKKALE SPOR’UN LİG SERÜVENİ

Ligin dördüncü haftasınoda Sincan Belediye sporu konuk eden Lige Kastamonu deplasmanında başlayan ve hükmen galip sayılarak ilk maçta 3 puan alan Kırıkkale spor İkinci haftada kendi sahasında konuk ettiği Keçiören Mağlum spora 1-0 yenilerek eksi 3 puanda kaldı. Üçüncü hafta da Yeşil Kırşehir spor ile deplesmanda karşılaşan Kırıkkale spor deplasmandan 3-0 mağlup ayrıldı.  Ligin dördüncü haftasında Sincan Belediye Sporu konuk eden Kırıkkale spor maçtan 0-0 berabere ayrıldı. Ligin beşinci haftasını Ankara Belediye spor deplasmanına çıkan Kırıkkale spor maçtan 4-1 galip ayrıldı. Çorum deplasmanından da 2-1 galip ayrılan yine Kırıkkale spor oldu. Tosya Belediye sporu Kırıkkale’de konuk eden Kırıkkale spor bu maçtan 2-2 berabere ayrıldı. Etemesgut Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşan Kırıkkale spor maçı 1-1 berabere tamamladı. Saframbolu sporu evinde konuk eden Kırıkkale spor bu maçı da 5-2 kapatarak hem 3 puanın sahibi oldu hem de avaraj elde etti. Bu hafta sonu ise Bartın deplesmanına çıkacak olan Kırıkkale sporda çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ