Kırıkkalespor yok olmakla karşı karşıya

Kırıkkalespor yok olmakla karşı karşıya

Kırıkkalespor Asbaşkanı Bahadır Karayel, kulübün Türkiye Futbol Federasyonuna gösterdiği 25 Bin TL'nin Başkan Cesur Cebeci tarafından çekildiğini söyledi. Bugün saat 17.00'a kadar paranın yatmaması durumunda kulübün kapanacağını belirten Karayel, Başkan C

25 BİN LİRANIN YATIRILMASI GEREK

Kırıkkalespor Asbaşkanı Bahadır Karayel, geçmişi başarılarla dolu Kırıkkalespor’un federasyona gösterdiği 25 Bin TL’lik paranın Başkan Cesur Cebeci tarafından çekildiğini belirtti.

Paranın bugün saat 17.00’a kadar yatması gerektiğini belirten Karayel, paranın yatmaması durumunda Kırıkkalespor’un kapanacağını söyledi. En son kongrede kendisinin aday olduğunu ancak Başkan Cesur Cebeci’nin seçime hile karıştırıp, çoğunluk sağlayamadığı gerekçesiyle kongreyi iptal ettiğini bildirdi.

Karayel, Cebeci’nin bugün yönetimi acil olarak toplayıp, kendi aralarında başkan seçmelerini ve bu paranın acilen yatırılması gerektiğini ifade etti. Cebeci’nin görevi bırakması gerektiğini yineleyen Karayel, takımın sahipsiz olmadığını ve kendisinin Başkan olarak görevi devam edeceğini ve 25 Bin TL’lik borcu da ödeyeceği garantisi verdiğini ifade etti.

 

KONGRE TARİHİNİ ERTELEDİLER

Karayel konuşmasının devamında, “Ben mevcut yönetimde As Başkan olarak görev yapmaktayım. Basında çıkan haberler doğrultusunda bu toplantıyı yapma lüzumu hasıl oldu.

Geçmişi başarılarla dolu Kırıkkale sporumuzun bu durumda olmasından çok üzüntü duymaktayım. Adımın aday olarak çıkması, işlerimin çok yoğun olmasına rağmen Kırıkkale sporumuzun içinde bulunduğu bu durumdan çıkması için mesai harcamam gerekti. En son kongrede kimse aday değil dediler ben aday oldum fakat mevcut yönetim görevi bırakmayıp kongre tarihini ertelediler. Bu davranışlarda samimiyet görmüyorum. Biz bu katılım parasını geçen sene kulüp gelirlerinden yatırmıştık. Bu para bilgimiz olmadan çekilmiş ve nereye harcandığı konusunda da bilgi sahibi değiliz”

 

 

BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL

“Mevcut başkan Cebeci samimi ise samimi olduğuna inanmıyorum. Yeni gün gazetelerinde çıkan 17 temmuz 2013 tarihli haberde hodri medyan aday olanlar gelsinler. Halen süreci uzatma taktiği hissediyorum Samimi ise 19 Temmuz `da Federasyon katılım ücreti 25.000 TL acil yatması gerekir. Yönetimi toplayıp istifa eder yönetim, içinden kendi başkanını seçer. Bu parayıda ben yatırırım. Bu memlekette kazınıyorsam bu memleketimin takımına harcarım. Bu başkan acil yönetimi toplayıp istifa etsin. Süreci uzatmasın 1 günümüz var herkes üzerine düşeni yapsın. Ben hazırım. Bu takım kapatılırsa suçlusu Cesur Cebeci`dir” dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ