Kırıkkalespor taraftarlarından basına tepki

Kırıkkalespor taraftarlarından basına tepki

YENİ SANDIKLISPOR MAÇINA GİDEN BİR GRUP KIRIKKALESPOR SEVDALISI TARAFTAR, DÜN KIRIKKALE BASININ 7-0 İLE İLGİLİ YAPTIĞI HABERLERE İLİŞKİN TEPKİ GÖSTERDİ.

Pazar günü deplasmanda Yeni Sandıklıspor?a yenilen ve 7-0 gibi şok bir mağlubiyet alan Kırıkkalespor?a dün Kırıkkale basını geniş yer verirken, atılan başlıklara da Kırıkkalespor taraftarları tepki gösterdi.
 
ATILAN MANŞETLER ÜZÜCÜ
Kırıkkalespor?un Facebook Fan sayfasından ?4hm3t? kod adlı taraftar grubunun yaptığı açıklamada basın camiası eleştirilirken, Kırıkkalespor 7-0?da yenilse kendilerinin yağmur çamur dinlemeden takımlarını destekleyecekleri şeklinde açıklamada bulundular. İşte o açıklama metni şu şekilde: ?Bugün(dün) çoğu internet sitelerinde, gazetelerde manşetlere ilk sayfa olarak attıkları ?rezil olduk? haberlerini yazan Kırıkkale basın mensupları hiçbir zaman bizim yaptığımızı yapmayacak galiba. Biz yağmur çamur dinlemeden her deplasmana giderken onlar için oyuncak gibi gelen bu basit haberler artık bizi üzüyor. Kimisi rezil ettiniz. Kimisi buda mı gelecekti başımıza gibi haberlerle neyi yapmaya çalışıyorlar anlamış değiliz. Eğer Kırıkkale sevdalısıysanız o haber manşete düşmez. Yazık Yazık. Kimse üzülmesin ki biz hiç bir zaman yıkılmadık?
 
BU SEVDA BİTMEYECEK
?7 atmasını bilip nasıl sevinip takımın arkasında durduysak, simdi 7 yediğimizde de her zamanki gibi takımın arkasında duracak canı gönülden bir taraftarımız var. Takım yenildi diye maça gelmeyecek adam hiç gelmesin, Zarar bari vermesin. Takım deplasmanda yenerken futbolcudan iyi kimse yoktu. Şimdi yenildiği zaman futbolcunun anasına bacısına söven taraftar bizden değildir. Biz KIRIKKALELİYİZ KIRIKKALESPORLUYUZ. Ne olursa olsun bu takıma sevdamız bitmeyecektir. Şimdi delikanlı Kaleliyim diyen Lüleburgaz maçına gelsin. Göstersin ki desteğini utanacak adamlar utansın. Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapalım ve yapacağız da. Ne olursa olsun bu sevdamız hiç bitmeyecek?
 
.


sait
18.10.2011 11:10:01
Bu hafta Pazar günü saat 13:00`da Cumhuriyet meydanından topluca stada gidilecektir. Birlik olalım. Lüleburgaz maçına hepbirlikte gidelim. Kırıkkalespor`a maddi anlamda yardım yok ama biz bari 2-3 tlye biletimizi alıp ufakta olsa maddi ama daha büyüğ stada gidip takımımızın arkasında olduğumuzu göstererekte manevi desteğimizi esirgemeyelim. Sonuçta 1 tane takımımız var ne olursa olsun bu ligde ne kadar tutabilirsek o kadar iyidir. Bir umut belki borçlarımız felan bir zaman gelir tamamen ödenir.

kaan
18.10.2011 15:23:28
http://www.dailymotion.com/video/xlqmag_sandikli-kirikkale-ye-ders-verdy_sport?start=405#from=embed

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ